«Ο Παναθηναϊκός ζητάει για τον Τσέριν 5 εκατομμύρια ευρώ»

Άνταμ Τσέριν / Intime

i

Άνταμ Τσέριν / Intime

«Ο Παναθηναϊκός ζητάει για τον Τσέριν 5 εκατομμύρια ευρώ»

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:17 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 13.04.2023

Η τουρκική εφημερίδα Fanatik υποστηρίζει ότι η Γαλατάσαραϊ προσέγγισε τον Παναθηναϊκό για τον Άνταμ Τσέριν και έλαβε συγκεκριμένη απάντηση.

Ο Άνταμ Τσέριν ήταν ο λιγότερο διαφημισμένος από τους τρεις Σλοβένους (Σπόραρ και Βέρμπιτς οι άλλοι δύο) που φόρεσαν τα πράσινα το προηγούμενο καλοκαίρι. Εν τέλει, ο 23χρονος μέσος είναι ο μόνος ο οποίος έχει εδραιωθεί στην ενδεκάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τα νούμερα του Τσέριν αποτυπώνουν και τη σημασία που έχει για τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς. Ο Σλοβένος μετράει 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 2.663 λεπτά.

Πλέον, είναι βασικός και στην Εθνική Σλοβενίας, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ματίας Κεκ. Με 19 εμφανίσεις και 2 γκολ, ο Τσέριν έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει σύντομα μία πλουσιοπάροχη μεταγραφή.

Μία πρόταση που ίσως προκύψει συντομότερα απ’ ότι φαντάζονται ορισμένοι... Διότι η τουρκική εφημερίδα Fanatik υποστηρίζει ότι η Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρεται σοβαρά για τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

H Fanatik δεν αρκείται στην αναφορά ενός απλού ενδιαφέροντος... Το προχωράει παρακάτω. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της, η Γαλατά ρώτησε τον Παναθηναϊκό για τις απαιτήσεις που έχει για τον Τσέριν.

Με το Τριφύλλι - πάντα με βάση το τουρκικό ρεπορτάζ - να αξιώνει 5 εκατομμύρια ευρώ για τον βασικό μέσο του. Χωρίς να καταγράφεται η αντίδραση της ομάδας της Κωνσταντινούπολης στην «πράσινη» απάντηση.

Το ποσό σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται υπερβολικό. Είναι ένας βασικός διεθνής Σλοβένος, προέρχεται από γεμάτη σεζόν και έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Θα ήταν αφελές εκ μέρους του Παναθηναϊκού να ζητήσει λιγότερα, εάν πράγματι υπάρχει διαπραγμάτευση με τους Τούρκους.

Πάντως, στην παρούσα φάση, από το περιβάλλον του Τσέριν δεν προκύπτει κάποια ανοιχτή κρούση από τη Γαλατά ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα του εξωτερικού. Ο Τσέριν επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού και θέλει να μείνει για πολλά χρόνια στην Αθήνα.