Παναθηναϊκός: Χαλαρό πρόγραμμα και πολλά γκολ στο Κορωπί (vid)

Παλάσιος, Κώτσιρας, Μάγκνουσον / Intime

i

Παλάσιος, Κώτσιρας, Μάγκνουσον / Intime

Παναθηναϊκός: Χαλαρό πρόγραμμα και πολλά γκολ στο Κορωπί (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:30 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:39 - 12.04.2023

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν την προπόνηση της Μεγάλης Τετάρτης με παιχνίδι με περιορισμούς, αλλά δεν περιορίστηκαν στο να σκοράρουν!

Χωρίς κάποιο απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού τη Μεγάλη Τετάρτη στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια νιώθει καλύτερα στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού και συνέχισε την αποθεραπεία του.

Ο Κροάτης στόπερ θα ανεβάζει ρυθμούς στις ασκήσεις όσο περνάνε οι μέρες, με απώτερο σκοπό να ενσωματωθεί την επόμενη εβδομάδα. Ο Σάρλια δηλώνει αισιόδοξος ότι θα προλάβει το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Κατά τ’ άλλα, το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τέλος παιχνίδι με περιορισμούς, αλλά και πολλά γκολ. Το κλίμα είναι εξαιρετικό λόγω της νίκης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και πιο χαλαρό λόγω της γιορτής του Πάσχα.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει επιβαρυνθεί επειδή έπαιξε αρκετά ματς με χτύπημα στο πόδι και χωρίς να γυμνάζεται κανονικά, με τον Γιοβάνοβιτς να τον προφυλάσσει με πρόγραμμα αποφόρτισης.