Ο ΠΑΟΚ γύρισε σε χρόνια που δεν θέλει να θυμάται

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ γύρισε σε χρόνια που δεν θέλει να θυμάται

Μάνος Τσαλγατίδης 09:04 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 28.04.2023

Ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει εκτός δυάδας μετά από πραγματικά πολλά χρόνια.

Η αρνητική συγκομιδή του ΠΑΟΚ στα Play Οff συνεχίζεται, αφού η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου γνώρισε βαριά ήττα στην OPAP Arena με 4-0 την Τετάρτη 26/4.

Αυτή δεν είναι η πρώτη ήττα του Δικεφάλου, καθώς στα φετινά Play Οff, αφού έχει ηττηθεί ήδη τέσσερις φορές στους πρώτους έξι αγώνες του μίνι πρωταθλήματος. Άξιο αναφοράς είναι πως «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με μόλις δύο ήττες, τις λιγότερες έως τότε στη Super League, ωστόσο η συνέχεια δεν είναι ιδανική για αυτούς, αφού στο μίνι πρωτάθλημα δεν έχουν μπει όπως θα ήθελαν.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσαρμοστεί στις απουσίες του και να συνεχίσει στα Play Οff με στόχο να καταλάβει την τρίτη θέση και να τερματίσει πάνω από τον Ολυμπιακό.

Άλλωστε, πλέον δεν προλαβαίνει ούτε μαθηματικά τη δεύτερη θέση, διότι απομένουν τέσσερις «στροφές» για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Τα τελευταία χρόνια ο Δικέφαλος βρίσκεται μόνιμα στη διεκδίκηση του τίτλου και προσπαθεί να έχει ένα καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η σεζόν 2016-2017 ήταν η τελευταία που ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός των δύο κορυφαίων θέσεων στη Super League.