Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται έντονα ενόψει Γενάρη

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©Intime

Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται έντονα ενόψει Γενάρη

Μάνος Τσαλγατίδης 17:48 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 16.10.2023

Κλείδωσε η πρώτη θέση που κοιτάνε οι «ασπρόμαυροι» ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου του.

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν μπει στον «πάγο», αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει η δουλειά στον ΠΑΟΚ, σε αγωνιστικό επίπεδο από τον Λουτσέσκου και τους παίκτες τους, αλλά και στα υπόλοιπα επίπεδα από τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Τα καλά αποτελέσματα-κατά κύριο λόγο στο Europa Conference League, χωρίς παράλληλα να έχει χαθεί πολύ έδαφος και στη Super League, ο διαρκώς αυξανόμενος βαθμός συσπείρωσης του κόσμου, όπως κι οι μεστές εμφανίσεις έχουν ανοίξει την όρεξη όλων στον ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας. Και, πρώτων απ’ όλους, του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος όσο μακριά -και για μεγάλο χρονικό διάστημα-παραμένει από την ομάδα, τόσο κοντά της βρίσκεται την ίδια χρονική στιγμή. 

Μάλιστα, ενόψει Ιανουαρίου, που δεν είναι και τόσο μακριά, είναι διατεθειμένος, όπως ακριβώς έπραξε και το περασμένο καλοκαίρι, να εμπλουτίσει κατάλληλα το ρόστερ της ομάδας, ενισχύοντας περαιτέρω τις προοπτικές διάκρισής της της ενόψει του β΄ μισού της σεζόν.

Δεν είναι μυστικό ότι ήδη έχει αρχίσει η προεργασία στο μεταγραφικό κομμάτι, έτσι ώστε, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, ο ΠΑΟΚ να κινηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά. Σε κάθε περίπτωση, αυτός που θα κάνει τις τελικές εισηγήσεις είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες της ομάδας του.

Οσο για τις θέσεις, για τις οποίες ψάχνονται οι «ασπρόμαυροι»; Σε γενικές γραμμές, φρόντισαν από το περασμένο καλοκαίρι να γεμίσουν το ρόστερ τους, κάνοντας έτσι τη διαφορά σε σχέση με τα αμέσως προηγούμενα χρόνια. 

Από την άλλη, είναι κοινά αποδεκτό ότι για το δεξί άκρο της άμυνας δεν υπάρχει ένας αντίστοιχος Μπάμπα και, συνεπώς, μια αντίστοιχης ποιότητας προσθήκη αποτελεί προτεραιότητα.