O Πάρντιου εγκαταλείπει την προπονητική για να ασχοληθεί με το ραδιόφωνο

O Πάρντιου εγκαταλείπει την προπονητική για να ασχοληθεί με το ραδιόφωνο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:35 - 10.08.2023

Στροφή στην καριέρα του ετοιμάζεται να κάνει ο πρώην προπονητής του Άρη, Άλαν Πάρντιου, ο οποίος πλέον φαίνεται να ακολουθεί τον δρόμο του ραδιοφώνου.

Ήταν 4 Φεβρουαρίου του 2023 όταν ο Άρης αποφάσισε να απομακρύνει τον Άλαν Πάρντιου από τον πάγκο του και να δώσει το «χρίσμα» στον Τόλη Τερζή. Αυτή ήταν και η τελευταία ομάδα που προπόνησε στην καριέρα του ο Άγγλος, αφού έκτοτε είναι άνεργος.

Ραδιοφωνικός παραγωγός ο Πάρντιου

Ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η βρετανική «Sun». Πιο αναλυτικά, ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να αναλάβει την παρουσίαση μίας ραδιοφωνικής εκπομπής, η οποία θα περιλαμβάνει το σχόλιο του ίδιου για τις εξελίξεις στην Premier League. Παράλληλα, ο Πάρντιου θα δέχεται και τηλεφωνικές κλήσεις από ακροατές, προκειμένου να συζητούν παρέα τις απόψεις τους.

Μάλιστα, στο πλευρό του θα βρίσκεται ο DJ Majestic, ο οποίος αποτελεί και φανατικός οπαδός της Τότεναμ. Η εκπομπή αναμένεται να μεταδίδεται κάθε Κυριακή από τις 6:30 μ.μ. έως τις 9 μ.μ και το μόνο που μένει είναι να ανακοινωθεί επίσημα από το TalkSPORT Radio η συνεργασία των δύο πλευρών.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση -κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Alan Scott Pardew. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του», είχε αναφέρει ο Άρης στην ανακοίνωση του, όταν αποφασίσει να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με τον Βρετανό.