«Ο Πινέδα μπορεί να επιστρέψει στη Θέλτα μέσω... Μάντσεστερ Σίτι»

Ο Ορμπελίν Πινέδα με τον Σέρχιο Αραούχο

«Ο Πινέδα μπορεί να επιστρέψει στη Θέλτα μέσω... Μάντσεστερ Σίτι»

Κώστας Τόπας 08:24 - 23.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 27.02.2024

Νέο δημοσίευμα από το Μεξικό αναφέρει ότι ο Πινέδα μπορεί να βρει τη νέα σεζόν μια θέση στο ρόστερ της Θέλτα.

Ο Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος αγωνίζεται στην Ένωση με τη μορφή δανεισμού από την Θέλτα, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στην πορεία των «κιτρινόμαυρων» μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Σε 41 εμφανίσεις που κατέγραψε με τον Δικέφαλο στο στήθος, βρήκε δέκα φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας παράλληλα μοιράσει και τέσσερις ασίστ σε συμπαίκτες του. 

Οι λόγοι που ο Αλμέιδα ακολουθεί την πρακτική της... απομόνωσης για τον τελικό του κυπέλλου

Οι λόγοι που ο Αλμέιδα ακολουθεί την πρακτική της... απομόνωσης για τον τελικό του κυπέλλου

Σε αντίθεση μ' ότι είχε συμβεί στην τελική ευθεία των Play Offs, για τον τελικό του κυπέλλου της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, ο Αλμέιδα έχει προτιμήσει τακτική... απομόνωσης της ομάδας και το Sportal.gr εξηγεί τους λόγους

Την Τετάρτη (24/05) διεκδικεί την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ με τα «κιτρινόμαυρα» θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί και στα προκριματικά του Champions League. Οσον αφορά το μέλλον του, η ιστοσελίδα elfutbolero.com.mx αναφέρει ένα ενδιαφέρον σενάριο για τον 27χρονο Μεξικανό μέσο, εμπλέκοντας και τη Μάντσεστερ Σίτι!

Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει στα υπόψιν της τον Γκάμπρι Βέιγκα από την ομάδα του Βίγκο. Αν προχωρήσει στη μεταγραφή, τότε ο Πινέδα μπορεί να πάρει τη θέση του στα πλάνα του Κάρλος Καρβαλιάλ στη Θέλτα. Ο ισπανικός σύλλογος δεν επιθυμεί να δώσει εκ νέου δανεικό τον Μεξικανό, αλλά θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί.

Το σίγουρο είναι πως για την ΑΕΚ, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η υπόθεση Πινέδα. Όχι μόνο διότι ο Αλμέιδα θέλει διακαώς να κρατήσει τον Μεξικανό. Αλλά και επειδή η έκβαση στην υπόθεση του Μεξικανού, θα κρίνει και τον τρόπο που θα κινηθεί η ΑΕΚ στην καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά.