Ντέμης Νικολαϊδης: Πέντε παίκτες της ΑΕΚ στην καλύτερη ενδεκάδα με κόουτς τον Αλμέιδα

Ντέμης Νικολαϊδης: Πέντε παίκτες της ΑΕΚ στην καλύτερη ενδεκάδα με κόουτς τον Αλμέιδα

Sportal newsroom 23:35 - 22.05.2023

Ο Ντέμης Νικολαϊδης επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος και κυριαρχεί η πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης στην εκπομπή Monday FC της Nova επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος, κατά τη δική του γνώμη φυσικά.

Στην ενδεκάδα που επέλεξε ο πρώην πρόδρος και παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, κυριαρχεί η πρωταθλήτρια ομάδα της Ένωσης με πέντε παίκτες. Εντύπωση προκαλεί ότι απουσιάζουν για παράδειγμα ο Μπρινιόλι από τον Παναθηναϊκό και ο Χουάνγκ από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, εξέφρασε τη δική του άποψη και τις προτιμήσεις του.

Οι λόγοι που ο Αλμέιδα ακολουθεί την πρακτική της... απομόνωσης για τον τελικό του κυπέλλου

Οι λόγοι που ο Αλμέιδα ακολουθεί την πρακτική της... απομόνωσης για τον τελικό του κυπέλλου

Σε αντίθεση μ' ότι είχε συμβεί στην τελική ευθεία των Play Offs, για τον τελικό του κυπέλλου της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, ο Αλμέιδα έχει προτιμήσει τακτική... απομόνωσης της ομάδας και το Sportal.gr εξηγεί τους λόγους

Στη θέση του τερματοφύλακα επέλεξε τον Μανδά του ΟΦΗ, ενώ στα άκρα της άμυνας είναι δύο παίκτες της ΑΕΚ, ο Ρότα δεξιά και ο Χατζισαφί αριστερά. Στόπερ επέλεξε τον Σένκεφελντ από τον Παναθηναϊκό και δίπλα του τον Μουκουντί από την ΑΕΚ.

Στα χαφ έχει δίδυμο τους Κουρμπέλη από το «τριφύλλι» και τον Σιμάνσκι από την Ένωση, ενώ στην τριάδα έχει δεξιά τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Κωνσταντέλια, αριστερά τον Πινέδα της ΑΕΚ και ο Αουγκούστο του ΠΑΟΚ είναι πίσω από τον φορ του Ολυμπιακού Μπακαμπού. Σε ό,τι αφορά τον προπονητή, ο Ντέμης Νικολαϊδης ανάμεσα σε Ματίας Αλμέιδα και Ιβάν Γιοβάνοβιτς προτίμησε τον Αργεντινό τεχνικό της ΑΕΚ.