Ο Ποτσετίνο πετάει το «μπαλάκι» στους ιθύνοντες της Τσέλσι: «Δεν ξέρω αν έχω την υποστήριξη της διοίκησης, ρωτήστε τους»

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

i

PrtScr

Ο Ποτσετίνο πετάει το «μπαλάκι» στους ιθύνοντες της Τσέλσι: «Δεν ξέρω αν έχω την υποστήριξη της διοίκησης, ρωτήστε τους»

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:06 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:09 - 27.04.2024

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει το βράδυ του Σαββάτου (27/4, 22:00) στο «Villa Park» την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League, Άστον Βίλα, για την 35η αγωνιστική της Premier League.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο τεχνικός των «μπλε», Μαουρίσιο Ποτσετίνο ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν έχει την στήριξη της διοίκησης, με τον Αργεντινό τεχνικό να πετάει το «μπαλάκι» στους ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας.

«Αυτή είναι μια καλή ερώτηση για τους διοιηκούντες, αν έχετε την ευκαιρία να τους ρωτήσετε. Εάν θεωρούμαστε υπεύθυνοι για την εικόνα της ομάδας, είμαστε υπεύθυνοι. Ίσως όμως δεν φέρουμε ευθύνη. Δεν ξέρω τι σκέφτονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Τσέλσι.

Η Τσέλσι τα τελευταία δύο χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο. Η ομάδα του Λονδίνο παρά τα υπερβολικά εκατομμύρια που έχει ξοδέψει σε μεταγραφές δεν έχει καταφέρει αγωνιστικά να κάνει κάτι. Αφού εκτός του ότι δεν έχει κατακτήσει κανένα τρόπαιο, την περσινή σεζόν τερμάτισε στη 12η θέση, ενώ φέτος μέχρι στιγμής είναι 9η.

Φέτος ωστόσο κατάφερε να φτάσει έστω σε έναν τελικό, αυτό του Καραμπάο Καπ, αλλά γνώρισε την ήττα με 0-1 από τη Λίβερπουλ χάρη στο γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο 118ο λεπτό. Ενώ στο Κύπελλο Αγγλίας έφτασε μέχρι τα ημιτελικά αλλά ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι με 0-1.