Ο Πουτζ πανηγύρισε α λα... Μέσι και ο Κιελίνι εξοργίστηκε: «Είσαι κλόουν» (vids)

Ρίγκι Πουτζ

i

PrtScr

Ο Πουτζ πανηγύρισε α λα... Μέσι και ο Κιελίνι εξοργίστηκε: «Είσαι κλόουν» (vids)

Κώστας Τόπας 14:46 - 24.05.2023

Εξαλλος έγινε ο Τζόρτζιο Κελίνι για τον πανηγυρισμό του Ρίκι Πουτζ για το γκολ που πέτυχε ο πρώην μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα απέναντι στους Λος Άντζελες FC και παρέπεμπε σε εκείνον του Λιονέλ Μέσι.

Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι προκρίθηκαν στα προημιτελικά του US Open Cup αφού κέρδισαν τη Λος Άντζελες FC με 2-0, με τον πρώην μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα, Ρίκι Πουτζ να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα.

Μετά την επίτευξη του τέρματος, ο νεαρός Ισπανός μεσοεπιθετικός πανηγύρισε έξαλλα και μάλιστα με τον χαρακτηριστικό τρόπο του Λιονέλ Μέσι βγάζοντας δηλαδή τη φανέλα του ώστε να δείξει στο κοινό το όνομα και τον αριθμό της, όπως είχε κάνει και ο Αργεντινός αστέρας το 2017 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πανηγυρισμός του Πουτζ όμως έφερε την έκρηξη του Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Λος Άντζελες FC. Ο Ιταλός στόπερ πέρασε μπροστά από το σημείο της μεικτής ζώνης όπως ο 23χρονος Καταλανός παραχωρούσε δηλώσεις, αναφώνησε τη λέξη «κλόουν» με τον αστέρα των Γκάλαξι να μην πτοείται.