Αβέβαιο το μέλλον του Πέλκα στη Χαλ

Δημήτρης Πέλκας

i

©print screen

Αβέβαιο το μέλλον του Πέλκα στη Χαλ

Sportal newsroom 20:25 - 24.04.2023

Ο προπονητής της Χαλ Λίαμ Ροσενιό όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Δημήτρη Πέλκα ανέφερε ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει.

Ο Δημήτρης Πέλκας αγωνίζεται ως δανεικός από τη Φενέρμπαχτσε στη Χαλ από τον Σεπτέμβρη του 2022. Ο Έλληνας μέσος σε 27 συμμετοχές έχει βρει δίχτυα δύο φορές και έχει δώσει μια ασίστ. 

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ διανύει τους τελευταίους μήνες στη Φενέρμπαχτσε, καθώς λήγει το συμβόλαιό του, αλλά η τουρκική ομάδα έχει τα δικαιώματά του μέχρι τον επόμενο μήνα. Αυτό μάλιστα μπορεί και να ξεκαθαρίσει κάπως το μέλλον του στη Χαλ, αφού σε περίπτωση που τον αφήσει ελεύθερο η Φενέρμπαχτσε θα μπορεί τότε να μιλήσει με την αγγλική ομάδα. 

Παυλίδης, Χατζηδιάκος μπήκαν στο κλειστό κλαμπ που κυνήγησε ευρωπαϊκό τελικό – Η γενιά του Γουέμπλεϊ κι από τον Ζήκο στον Τσιμίκα
CONFERENCE LEAGUE

19:45 - 21.04.2023

Παυλίδης, Χατζηδιάκος μπήκαν στο κλειστό κλαμπ που κυνήγησε ευρωπαϊκό τελικό – Η γενιά του Γουέμπλεϊ κι από τον Ζήκο στον Τσιμίκα

Από τη γενιά του Γουέμπλεϊ, στον Ζήκο, τον Τζιόλη και η σκυτάλη σε Μήτρογλου, Παπασταθόπουλο, Τσιμίκα. Το κλειστό κλαμπ στο οποίο μπήκαν με την Αλκμάαρ Παυλίδης, Χατζηδιάκος και η επίδοση των Ελλήνων που πήγαν σ' ευρωπαϊκό τελικό.

Μάλιστα όταν ο προπονητής της Χαλ, Λίαμ Ροσενιό για το μέλλον του Έλληνα μέσου στο BBC εκείνος είπε πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει, αφήνοντας ανοιχτό και το ενδεχόμενο αποχώρησης. 

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Υπάρχουν μερικές αποφάσεις που θα τις πάρουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχουμε πολλά σχέδια να κάνουμε. Αυτή τη στιγμή κάνουμε τα σχέδιά μας με τον αντιπρόεδρο, σε ότι αφορά τις αποφάσεις που θα πάρουμε για τις μεταγραφές», ήταν τα λόγια του.