Ο Σεντρίκ Μπακαμπού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στη Super League, για τον μήνα Ιανουάριο

Σεντρίκ Μπακαμπού

i

© Tourette Media

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στη Super League, για τον μήνα Ιανουάριο

Ο Σεντρίκ Μκακαμπού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για τον μήνα Ιανουάριο, και μίλησε για τους στόχους του Ολυμπιακού αυτή τη σεζόν.

Ο Μπακαμπού έχει σκοράρει πέντε γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια του Ολυμπιακού στη φετινή Super League, δεν βρήκε δίχτυα μόνο με τον Άρη, ενώ αποδεικνύει συνεχώς πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να «εκτελεί» με διάφορους τρόπους.

Ο 31χρονος έχει «γράψει» το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στις πέντε από τις εννέα συνολικά νίκες των «ερυθρόλευκων» στο Eλληνικό Πρωτάθλημα, όντας παράλληλα και ο πιο εύστοχος επιθετικός της ομάδας του Μίτσελ.

Κατέληξε στους δέκα ενόψει ντέρμπι ο Γιοβάνοβιτς - Τι σκέφτεται για τον Μπερνάρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:22 - 16.03.2023

Κατέληξε στους δέκα ενόψει ντέρμπι ο Γιοβάνοβιτς - Τι σκέφτεται για τον Μπερνάρ

Διαβάστε πως προσεγγίζει μέχρι σήμερα ο προπονητής του Παναθηναϊκού το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι σίγουροι και οι ανοιχτές θέσεις στην ενδεκάδα.

Τι δήλωσε ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Σεντρίκ Μπακαμπού: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που πήρα αυτό το βραβείο και ελπίζω να πάρουμε τώρα το τρόπαιο για όλη την ομάδα. Είμαστε συγκεντρωμένοι για αυτό και συνεχίζουμε βήμα βήμα. Εμπιστεύομαι την ομάδα μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου γιατί το βραβείο είναι δικό μου όμως είναι και της ομάδας και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου».

Συγκεκριμένα, ο Κονγκολέζος συγκέντρωσε το 33,90% των ψήφων και τον κατέστησε την πρώτη θέση και πολυτιμότερο του μήνα.

Αναλυτικά: Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Player Of The Month για τον μήνα Ιανουάριο:

1/ Σ. Μπακαμπού 33,90%

2/ Χ. Μανδάς 19,43%

3/ Σ. Αραούχο 16,15%

4/ Γ. Κωνσταντέλιας 14,49%

5/ Μανού Γκαρθία 14,11%

6/ Κ. Μπάλαν 0,99%

7/ Λ. Σενγκέλια 0,93%»