Συνεχίζει στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής ο Σκαλόνι!
i

Αργεντινή/©intime

Συνεχίζει στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής ο Σκαλόνι!

Sportal newsroom 18:15 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:15 - 15.02.2023

Οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Λιονέν Σκαλόνι να επεκτείνει τη συνεργασία του με την εθνική Αργεντινής ως το 2026.

Πριν από περίπου έναν μήνα, και όταν όλοι οι συμπατριώτες του ανησυχούσαν για το μέλλον του Λιονέλ Σκαλόνι στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής, ο Κλαούντιο Τάπια παρουσιαζόταν σαφώς πιο ψύχραιμος.

«Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίζουμε μαζί» είχε δηλώσει ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις που προκύπτουν από την Αργεντινή, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα και ο Σκαλόνι θα συνεχίσει στην πάγκο της ομάδας ως το 2026!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γκαστόν Εντούλ, ουσιαστικά υπάρχει πλήρης συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και εκκρεμούν μόνο κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να οριστικοποιηθεί το deal. Αυτό αναμένεται να συμβεί το προσεχές διάστημα και τον επόμενο μήνα ο Σκαλόνι θα βρεθεί στο Μπουένος Άιρες για να πέσουν οι υπογραφές και να γίνουν οι ανακοινώσεις.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη κρίνεται απολύτως λογική, με δεδομένο πως ο Σκαλόνι έδωσε στην Αργεντινή το τρίτο Μουντιάλ της ιστορίας της, επικρατώντας στον τελικό της Γαλλίας, και την οδήγησε στην κορυφή του κόσμου για πρώτη φορά από το 1986.