O τερματοφύλακας της Μπέρνλι γιόρτασε την άνοδο της ομάδας του σε μπαρ του Μονάχου και άφησε tips 10.000 ευρώ
i

/printscreen

O τερματοφύλακας της Μπέρνλι γιόρτασε την άνοδο της ομάδας του σε μπαρ του Μονάχου και άφησε tips 10.000 ευρώ

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:45 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 21.04.2023

Ο Αριγιάνετ Μούριτς διασκέδασε με φίλους του σε μπαρ του Μονάχου και άφησε για φιλοδώρημα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Η Μπέρνλι νίκησε πριν από δύο περίπου βδομάδες με 2-1 την Μίντλεσμπρο και εξασφάλισε την άνοδό της στην Premier League. Η ομάδα του Βίνσεντ Κομπανί επιστρέφει στα «σαλόνια» της πρώτης κατηγορίας στην Αγγλία μετά από ένα χρόνο απουσίας. 

Όπως είναι λογικό οι ποδοσφαιριστές και όλο το τιμ της Μπέρνλι πανηγύρισαν έξαλλα αυτή την επιτυχία. Ο τερματοφύλακας της ομάδας, Αριγιάνετ Μούριτς το πήγε λίγο παραπέρα. Σύμφωνα με την Bild, ο Κοσοβάρος πορτιέρε διασκέδασε με φίλους τους σε μπαρ του Μονάχου την άνοδο της ομάδας του στην Premier League

Με αρχιτέκτονα τον Κομπανί, η Μπέρνλι επέστρεψε στα σαλόνια της Premier League
PREMIER LEAGUE

09:25 - 08.04.2023

Με αρχιτέκτονα τον Κομπανί, η Μπέρνλι επέστρεψε στα σαλόνια της Premier League

Η Μπέρνλι επικράτησε της Μίντλεσμπρο με 2-1 και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της στην Premier League. Ο Βενσάν Κομπανί άλλαξε ολοκληρωτικά την ομάδα και με το άκρως επιθετικό του στυλ σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα του στην Championship.

Ο Μούριτς ξόδεψε περίπου 36.000 ευρώ. Όλα αυτά τα χρήματα μοιράστηκαν σε 40 μπουκάλια σαμπάνια Dom Perignon, 10 μπουκάλια σαμπάνια Armand de Brignac, τέσσερα μπουκάλια ή Moet & Chandon Nectar, μια άλλη demi-sec σαμπάνια και μπουκάλια Chivas Regal.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας άφησε φιλοδώρημα 10.000 ευρώ σε σερβιτόρα του μπαρ. Η ίδια αποκάλυψε στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ότι «ο Μούριτς κάλεσε ολόκληρο το μπα, θυρωρούς, DJs, προσωπικό αναμονής, ακόμη και τον υπάλληλο του μπάνιου. Ήταν ένας πολύ ωραίος και εξυπηρετικός επισκέπτης. Δημιούργησε μια υπέροχη ατμόσφαιρα».