Ο τριπλός στόχος του Άρη με Λαμία
i

Παίκτες Άρης/©intime

Ο τριπλός στόχος του Άρη με Λαμία

Αλέξης Σαββόπουλος 11:08 - 05.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 05.03.2023

Τι θα επιδιώξει να πετύχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Με όπλο την ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δυο σερί νίκες κόντρα σε ΟΦΗ και Ατρόμητο, ο Άρης αντιμετωπίζει το απόγευμα (17:30) τη Λαμία εκτός έδρας. Ο στόχος της ομάδας του Τόλη Τερζή απόψε στη Λαμία που… καίγεται για βαθμούς είναι τριπλός.

Καταρχάς να διευρύνει το σερί νικών του. Ο Άρης έχει κάνει κι άλλες φορές δύο συνεχόμενες νίκες αλλά ποτέ τρεις στη σειρά. Εφόσον κερδίσει σήμερα θα είναι η πρώτη φορά που θα το πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο δεύτερος στόχος είναι καθαρά βαθμολογικός. Ο Άρης… πάτησε εκ νέου στην 5η θέση και θέλει να παραμείνει ως το τέλος εκεί και παράλληλα να διευρύνει τη διαφορά που τον χωρίζει από τον Βόλο, μειώνοντας και την απόσταση από τον 4ο ΠΑΟΚ. Ένας τρίτος στόχος που έχει να κάνει με το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι είναι να δώσει μια συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Κόντρα σε ΟΦΗ και Ατρόμητο οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν καλά, ιδίως στα πρώτα ημίχρονα όπου… έχτισαν τις νίκες τους. Αυτό θα ήθελαν να συμβεί και σήμερα αλλά να… απλωθεί και σε μεγαλύτερο εύρος μέσα στο 90λεπτο.

Μοναδική απουσία για τον Τερζή είναι ο τραυματίας Ρουπ, ενώ επιστρέψει ο τιμωρημένος Φαμπιάνο. Ο Έλληνας τεχνικός δεν προτίθεται να διαφοροποιήσει το 4-3-3 των προηγούμενων αγώνων. Ο Ματέο θα πάρει πιθανότατα τη θέση του Ρουπ στον άξονα, δίπλα σε Νταρίντα και Ετέμπο και ο Ιτούρμπε θα αγωνιστεί στις πλευρές με τον Πάλμα με τον Καμαρά στην επίθεση. Στην άμυνα οι Οντουμπάτζο, Πίρσμαν θα είναι στα δυο άκρα, ο Μπράμπετς θα έχει μάλλον και πάλι τον Ενκουλού παρτενέρ με τον Κουέστα στο τέρμα.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Λούις Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Ετέμπο, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού Ενκουλού, Οντουμπάτζο, Εμπακατά και Χριστοδουλόπουλος.