Ο Τσάβι πιέζει τον Μέσι: «Εξαρτάται 99% από αυτόν αν θα γυρίσει στην Μπαρτσελόνα»

Τσάβι & Λιονέλ Μέσι

i

Τσάβι & Λιονέλ Μέσι/©Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Ο Τσάβι πιέζει τον Μέσι: «Εξαρτάται 99% από αυτόν αν θα γυρίσει στην Μπαρτσελόνα»

Κώστας Τόπας 08:49 - 31.05.2023

Ο Τσάβι πιέζει τον Λιονέλ Μέσι, υπενθυμίζοντας ότι η επιστροφή στην Μπαρτσελόνα εξαρτάται 99% από τον Αργεντινό αστέρα, ο οποίος έχει μια τεράστια προσφορά από τη Σαουδική Αραβία.

Δεν περνάει μέρα χωρίς να σχολιάσουν από την Μπαρτσελόνα την επικείμενη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι. Ενώ όλος ο σύλλογος ελπίζει στην επιστροφή του αστέρα του δύο χρόνια μετά την αναχώρησή του για την Παρί, τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Και η είδηση της τεράστιας προσφοράς που έχει στα χέρια του ο Αργεντινός αστέρας από την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας εγείρει τον φόβο της αποτυχίας για τους «μπλαουγκράνα».

Συγκεκριμένα, η Αλ Χιλάλ καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και μάλιστα τη Δευτέρα (29/05) κατέθεσε πρόταση. Εκπρόσωποι του συλλόγου ξεκίνησαν συζητήσεις με τον στενό κύκλο του Μέσι, πριν από αρκετούς μήνες στο πλαίσιο της σύναψης του επικερδούς συμβολαίου του ως πρεσβευτής τουρισμού της χώρας. Ο Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής έχει στα χέρια του μια συγκλονιστική πρόταση, η οποία αφορά για δύο έτη και θα λαμβάνει 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ!

Από την άλλη, ο Τσάβι, προπονητής της Μπαρτσελόνα και κοντά στον Μέσι, επανέλαβε την επιθυμία του να τον δει να παίζει υπό τις εντολές του την επόμενη σεζόν, ασκώντας παράλληλα πίεση πάνω του. «Εξαρτάται από αυτόν, αν θέλει να έρθει στη Μπάρτσα, θα κάνουμε τα πάντα για να έρθει», είπε σε συνέντευξή του στο Gol a Gol, στο TV3. «Πιστεύω ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις, σε επίπεδο ποδοσφαίρου και θεωρώ ότι θα μπορούσε να μας βοηθήσει πολύ, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό», πρόσθεσε. 

Ο Τσάβι ισχυρίζεται ότι παρακολουθεί επιμελώς την απόδοση του πρώην συνεργάτη του με τον οποίο έπαιξε για δέκα χρόνια (μεταξύ 2005 και 2015) στους «μπλαουγκράνα».

«Έχω φιλική σχέση με τον Λέο, συγχαίρουμε ο ένας τον άλλον όταν παίζει, συνέχισε. Παρακολουθεί πάντα την Μπαρτσελόνα και εγώ παρακολουθώ την Αργεντινή και την Παρί. Θα μπορούσε να μας βοηθήσει στο παιχνίδι, δεν έχω καμία αμφιβολία γι' αυτό», κατέληξε ο Ισπανός τεχνικός των Καταλανών.