To Twitter τα... χώνει στη διοίκηση του ΟΑΚΑ: «Μαθαίνουμε ότι από τύχη δεν μας έπεσε το στέγαστρο στο κεφάλι - Ομαδική μήνυση κατά παντός υπευθύνου»

Φίλοι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ

i

© Intime

To Twitter τα... χώνει στη διοίκηση του ΟΑΚΑ: «Μαθαίνουμε ότι από τύχη δεν μας έπεσε το στέγαστρο στο κεφάλι - Ομαδική μήνυση κατά παντός υπευθύνου»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:06 - 29.09.2023

Έξαλλοι είναι οι φίλοι του Παναθηναϊκού με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν στο Twitter μετά την πληροφόρηση για το πρόβλημα στατικότητας στη στέγη Καλατράβα.

Στο επίκεντρο βρίσκεται το Ολυμπιακό Στάδιο, αφού το βράδυ της Πέμπτης αποφασίστηκε το κλείσιμό του. Αφορμή στέκεται το πρόβλημα στατικότητας στη στέγη Καλατράβα, το οποίο δημιουργεί ζήτημα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, που πιθανότατα θα κληθεί να βρει νέα έδρα για τα ευρωπαϊκά του ματς.

Στις τάξεις των φιλάθλων, πάντως, υπάρχει έντονος εκνευρισμός με τη διοίκηση του κτιρίου, με το Twitter να... παίρνει φωτιά από αναρτήσεις που ζητούν ευθύνες. Μάλιστα, παρά το γεγονός πως δεν πέρασε αρκετή ώρα από τη δημοσιοποίηση της είδησης, η λέξη «ΟΑΚΑ» μπήκε στα trends της δημοφιλούς πλατφόρμας. 

«Το ΟΑΚΑ χρησιμοποιήθηκε σε διάστημα 20 ημερών 2 φορές από τον Παναθηναϊκό και αθροιστικά φιλοξένησε περίπου 120.000 ανθρώπους και τώρα μαθαίνουμε ότι από τύχη δεν μας έπεσε το στέγαστρο στο κεφάλι. Ωραία πράγματα γενικά», ανέφερε ένας οπαδός στην ανάρτησή του.

«Ψήνεστε για ομαδική αγωγή 60.000+ ατόμων (όσοι πήγαν με Μπράγκα και Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ) στο Ελλ. Δημόσιο, για έκθεση σε κίνδυνο;», υποστήριξε ένας δεύτερος. «Έκλεισε το ΟΑΚΑ λόγω πρόβληματος στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα. Ο Θεός μας γλύτωσε και δεν έχουμε πυρηνικό εργοστάσιο», τόνισε ένας τρίτος.

Αναλυτικά μερικές από τις αναρτήσεις στο Twitter: