Ο πρωταθλητής Βλαχοδήμος αποθεώθηκε στη φιέστα της Μπενφίκα (vid)

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

©glomex

Ο πρωταθλητής Βλαχοδήμος αποθεώθηκε στη φιέστα της Μπενφίκα (vid)

Κώστας Τσιακλής 08:49 - 28.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:50 - 28.05.2023

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της Μπενφίκα, στη φιέστα της ομάδας για την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος στην ιστορία της.

Η Μπενφίκα επικράτησε με 3-0 της Σάντα Κλάρα και κατέκτησε το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Στη φιέστα που ακολούθησε ο Έλληνας τερματοφύλακας, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, γνώρισε την αποθέωσε από τους οπαδούς των «αετών».

Η τελευταία αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις όσο αφορά τη μάχη του τίτλου. Η Πόρτο περίμενε στραβοπάτημα της Μπενφίκα ωστόσο αυτό δεν έγινε και έτσι οι «αετοί» της Λισσαβόνας ανακηρύχθηκαν πρωταθλητές για 38η φορά στην ιστορία τους και πρώτη μετά από τέσσερα χρόνια.

Η Μπενφίκα καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο το ματς με τα γκολ των Γκονσάλο Ράμος (7’) και Ράφα Σίλβα (28’) ενώ ο Αλεχάντρο Γκριμάλντο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με εκτέλεση πέναλτι στο 60’.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη φετινή πορεία της Μπενφίκα και κατά τη διάρκεια της φιέστας αποθεώθηκε από όλο το «Ντα Λουζ». Ο Έλληνας γκολκίπερ τη φετινή σεζόν ξεκίνησε και τα 34 ματς του πρωταθλήματος και δέχθηκε μόλις 20 τέρματα ενώ είχε ισάριθμες ανέπαφες εστίες.

Δείτε το βίντεο με την αποθέωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου: