Επίσημα στον ΟΦΗ ο Μπάουμαν

Νόαμ Μπάουμαν

Επίσημα στον ΟΦΗ ο Μπάουμαν

Ελένη Ανδρικοπούλου 16:34 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:35 - 09.09.2023

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Νόαμ Μπάουμαν, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Κρητικούς.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε σήμερα (9/9) τη μεταγραφή του Νόαμ Μπάουμαν, με τον Ελβετό τερματοφύλακα να υπογράφει διετές συμβόλαιο με τους Κρητικούς. 

Η συμφωνία των δυο πλευρών έγινε γνωστή τη Παρασκευή (8/9), με τον 27χρονο να φτάνει στο Ηράκλειο, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.   

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ: 

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Noam Baumann, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών. Ο 27χρονος τερματοφύλακας, γεννημένος στην πόλη Baar της Ελβετίας στις 10 Απριλίου 1996, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Luzern FC. 

Έχει αγωνιστεί στην FC Lugano (99 συμμετοχές), με τη φανέλα της οποίας συμμετείχε στους ομίλους του Europa League τη σεζόν 2019-20 και κατέκτησε το κύπελλο Ελβετίας της σεζόν 2021-22 και, μεταξύ άλλων, στις FC Wil (27 συμμετοχές) και Ascoli Calcio (2 συμμετοχές). Ο Noam Baumann έχει χριστεί διεθνής με τις ομάδες U15, U16, U17, U18, U19, U20 και U21 της Ελβετίας. 

Noam, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!»

«Να πετύχουμε σπουδαία πράγματα»

Στη συνέχεια ο Μπάουμαν έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ: «Είμαι εδώ επειδή πήγαν πολύ καλά οι συζητήσεις με τους διοικούντες την ομάδα, οι οποίοι μου παρουσίασαν ένα πλάνο που μου άρεσε πολύ. Επίσης μίλησα με τον προπονητή τερματοφυλάκων, είχα ένα πολύ καλό προαίσθημα και τώρα ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα και είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι εδώ», ανέφερε αρχικά. 

Και πρόσθεσε: «Προσωπικά θεωρώ ότι έχουμε τους ίδιους στόχους με την ομάδα. Θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά, αν παίζω να βοηθώ την ομάδα με τις εμφανίσεις μου και το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα απολαμβάνει τις στιγμές και θα πετύχει σπουδαία πράγματα».