Ανακοίνωσε τον Γκλάζερ ο ΟΦΗ
i

© oficretefc

Ανακοίνωσε τον Γκλάζερ ο ΟΦΗ

Ελένη Ανδρικοπούλου 18:04 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 12.09.2023

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 26χρονου μέσου, Νταν Γκλάζερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τους Κρητικούς.

Παίκτης του ΟΦΗ και επίσημα πλέον είναι ο Νταν Γκλάζερ! Η ομάδα της Κρήτης προχώρησε στην απόκτηση του 26χρονου μέσου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών,

Πρόκειται για έναν διεθνή άσο, που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ για επτά χρόνια, μετρώντας συνολικά 194 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τον Γκλάζερ

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την μεταγραφή του Dan Glazer από την Maccabi Tel Aviv, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα μας.

Ο 26χρονος μέσος, ο οποίος είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα του Ισραήλ, γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1996 στο Τελ Αβίβ.

Έχει καταγράψει 194 συμμετοχές και δύο γκολ με τα χρώματα της Maccabi Tel Aviv, με την οποία κατέκτησε δυο φορές το πρωτάθλημα, δυο φορές το Super Cup και μια φορά το Κύπελλο Ισραήλ, έχοντας παράλληλα αναδειχθεί ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χώρας για το 2020.

Ο Dan Glazer έχει αγωνιστεί επίσης στις Beitar Tel Aviv (43 συμμετοχές, 2 γκολ) και Maccabi Netanya (30 συμμετοχές, 1 γκολ).

Μετρά 18 συμμετοχές με το εθνόσημο του Ισραήλ, έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.

Dan, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!».

Επιπλέον, οι «ασπρόμαυροι» ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ράιαν Φαλατάχ και παράλληλα τον παραχώρησαν δανεικό στον Διαγόρα Ρόδου.

Η ανακοίνωση για τον Φαλατάχ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Rayan Fallatah, ως το καλοκαίρι του 2025 και το δανεισμό του στον Διαγόρα Ρόδου, ως το καλοκαίρι του 2024.

Ισόπαλο το φιλικό στο «Γεντί Κουλέ» μεταξύ ΟΦΗ και Χανίων
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:56 - 09.09.2023

Ισόπαλο το φιλικό στο «Γεντί Κουλέ» μεταξύ ΟΦΗ και Χανίων

Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε τα Χανιά στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» σε μια φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της διακοπής των πρωταθλημάτων για τις Εθνικές ομάδες, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με το ισόπαλο 2-2.

Ο 19χρονος μέσος ήρθε στον ΟΦΗ τον Σεπτέμβριο του 2022 στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών για την ανάπτυξη ποδοσφαιρικών ταλέντων από τη Σαουδική Αραβία.

Rayan, καλή επιτυχία!».