Ισόπαλο το φιλικό στο «Γεντί Κουλέ» μεταξύ ΟΦΗ και Χανίων

ΟΦΗ - ΧΑΝΙΑ

i

©intime

Ισόπαλο το φιλικό στο «Γεντί Κουλέ» μεταξύ ΟΦΗ και Χανίων

Κωνσταντίνος Ζήκος 20:56 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:00 - 09.09.2023

Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε τα Χανιά στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» σε μια φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της διακοπής των πρωταθλημάτων για τις Εθνικές ομάδες, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με το ισόπαλο 2-2.

Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε την ομάδα των Χανίων στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», σε μια φιλική αναμέτρηση εν μέσω της διακοπής των πρωταθλημάτων. Το παιχνίδι είχε προπονητικό χαρακτήρα, δίνοντας το δικαίωμα στους δύο προπονητές να δοκιμάσουν μερικές από τις σκέψεις τους, αλλά και προκειμένου να μην «χαθεί» ο αγωνιστικός ρυθμός. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 2-2.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 11ο λεπτό του αγώνα με αυτογκόλ του Σερβιλάκη, το οποίο προήλθε από επικίνδυνο γύρισμα του Αμπάντα στην περιοχή. Στο 50ο λεπτό, ο Μάναλης ισοφάρισε για τους Χανιώτες, αλλά ο ΟΦΗ αντέδρασε ξανά, αφού κατάφερε να προηγηθεί με τον Ντικό στο 77'. Στο 89ο λεπτό, τα Χανία ισοφάρισαν για ακόμη μια φορά, όταν ο Ματάους έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από κόρνερ του Σερβιλάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Χριστογεώργος (30’ λ.τρ. Σωτηρίου), Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης (71’ Σημαντηράκης), Γιαννούλης (71’ Βούρος), Μαρινάκης, Αμπάντα (71’ Λάρσον), Μεγιάδο (62’ Γαγιέγος), Αποστολάκης (62’ Ντίκο), Νέιρα, Μοσκέρα (62’ Φελiπε), Τοράλ (44’ λ.τρ. Ριέρα) 

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης (78’ Πενταράκης), Νίκολιτς (78’ Κατσούρι), Μπάτζιος, Μαζουλουξής (78’ Ματάους), Σερβιλάκης, Τσορνομάς, Λεμονής (78′ Εντγκαρ), Μπουρσέλης (46’ Τσέλιος), Μανουσάκης (71’ Κόλα), Μούλερ, Μάναλης (67’ Βουό)

Μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης, ακολούθησαν δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος τόνισε «τη δυσκολία που υπάρχει στον προσδιορισμό των φιλικών αγώνων».

Αντριάν Ριέρα: «Θέλουμε να είμαστε στις πρώτες έξι ομάδες της βαθμολογίας και μετά θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:22 - 07.09.2023

Αντριάν Ριέρα: «Θέλουμε να είμαστε στις πρώτες έξι ομάδες της βαθμολογίας και μετά θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο»

Ο Αντριάν Ριέρα μίλησε στον Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2 για το εξαιρετικό ξεκίνημα του ΟΦΗ τη νέα σεζόν, αλλά και για τους υψηλούς στόχους της ομάδας.