Ανακοινώνεται από τον ΟΦΗ ο Λουίζ Φελίπε
i

Λουίς Φελίπε / © Intime

Ανακοινώνεται από τον ΟΦΗ ο Λουίζ Φελίπε

Sportal newsroom 18:26 - 30.01.2023

Ο Λουίζ Φελίπε συμφώνησε με τον ΟΦΗ και ανακοινώνεται από την ομάδα της Κρήτης.

Παίκτης του ΟΦΗ πρέπει να θεωρείται ο Λουίζ Φελίπε. Νωρίτερα, ο Μιχάλης Μπούσης είχε προαναγγείλει μεταγραφή για την ομάδα της Κρήτης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΟΦΗ και αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είχε εισηγηθεί την απόκτησή του εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Ελ Αραμπί «έσωσε» τον Μπιέλ και λύτρωσε τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΟΦΗ (2-1)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:55 - 29.01.2023

Ο Ελ Αραμπί «έσωσε» τον Μπιέλ και λύτρωσε τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΟΦΗ (2-1)

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο Φάληρο, ο Μπακαμπού ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό και ο Μπιέλ έχασε κλασσικές ευκαιρίες για την ολική ανατροπή. Που ήρθε δια ποδός Ελ Αραμπί στο 76' για το τελικό 2-1. Ήρωας στο φινάλε για τους Πειραιώτες ο Πασχαλάκης.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου ταξίδεψε στην Πορτογαλία την Παρασκευή στην Πορτογαλία. Εκεί, συναντήθηκε με ανθρώπους της Σπόρτινγκ Λισαβόνας προκειμένου να κλείσει τον ποδοσφαιριστή. Σύμμαχος της ομάδας του ΟΦΗ ήταν η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να μεταγραφεί.

Ο Λουίζ Φελίπε είχε αγωνιστεί και την περασμένη σεζόν στον ΟΦΗ. Ο 29χρονος επιθετικός είχε παίξει σε 13 αγώνες σημειώνοντας 8 γκολ.

Ο Λουίς Φελίπε ξεκίνησε την καριέρα του στην Ντεσπορτίβο Μπραζίλ. Δόθηκε δανεικός στην ομάδα κάτω των 19 ετών της Σταντάρ Λιέγης κάνοντας το πρώτο του ταξίδι στην Ευρώπη. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Πορτογαλίας.