Με Γκλάζερ και Μπάουμαν η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τη Λαμία

ΟΦΗ

i

ΟΦΗ/ ©Intime

Με Γκλάζερ και Μπάουμαν η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τη Λαμία

Γνωστά έγιναν τα ονόματα που αποτελούν την 20μελή αποστολή του ΟΦΗ για τον αυριανό (16/9, 17:30) εκτός έδρας αγώνα στη Λαμία.

Ο ΟΦΗ το Σάββατο (16/9, 17:30, COSMOTE SPORT 2HD) αντιμετωπίζει τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ανακοίνωσαν την αποστολή τους.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα έχει στη διάθεσή του τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του. Τον 27χρονο Ελβετό τερματοφύλακα, Νόαμ Μπάουμαν και τον 26χρονο αμυντικό χαφ, Νταν Γκλάζερ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ βέβαια έχει τρία προβλήματα. Ο τερματοφύλακας Νίκος Χριστογεώργος και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και είναι εκτός. Από εκεί και πέρα, ο επιθετικός Αντριάν Ριέρα αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού, ενώ ο Σαντιάγκο Μοσκέρα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο στο τέλος της προπόνησης και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί.

Νταμπράουσκας: «Εάν υπάρξει ξανά, μία περίπτωση top παίκτη που μας αρέσει πραγματικά, τότε ίσως»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:42 - 13.09.2023

Νταμπράουσκας: «Εάν υπάρξει ξανά, μία περίπτωση top παίκτη που μας αρέσει πραγματικά, τότε ίσως»

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ του ΟΦΗ δήλωσε πως μόνο σε περίπτωση που βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση, σαν αυτή του Νταν Γκλάζερ, θα κινηθεί και για άλλο παίκτη.

Την 20μελή αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα στο «Αθανάσιος Διάκος» απαρτίζουν οι: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Λάρσον, Αμπάντα, Τοράρινσον, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Καρώ, Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Γκλάζερ, Αποστολάκης, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Φελίπε, Ντίκο.