ΟΦΗ: Αποκαλύψεις του Λυσάνδρου για Cosmote TV, Ριέρα, Μανδά, τεχνικό διευθυντή και ανανεώσεις

Ο Λυσάνδρου με τον Νταμπράουσκας.

i

©intime

ΟΦΗ: Αποκαλύψεις του Λυσάνδρου για Cosmote TV, Ριέρα, Μανδά, τεχνικό διευθυντή και ανανεώσεις

Γιώργος Σακελλαρίου 16:58 - 22.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:42 - 22.05.2023

Ο Μηνάς Λυσάνδρου αναφέρθηκε στο πλάνο του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου προχώρησε σε διάφορες αποκαλύψεις για το προσεχές μέλλον του ΟΦΗ.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ηρακλειώτικης ΠΑΕ είχε συνάντηση με τους ρεπόρτερ της ομάδας και αναφέρθηκε στα μεταγραφικά, στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά και στις υποθέσεις των Μπαλογιάννη, Διαμαντή.

Ο Λυσάνδρου αρχικά αποκάλυψε τη συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ο ΟΦΗ, λοιπόν, θα παραμείνει στην Cosmote TV γι’ ακόμα δύο χρόνια.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, επιβεβαίωσε ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται σε συζητήσεις για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Αντριάν Ριέρα. Ο 27χρονος παίκτης ήταν στον Αστέρα Τρίπολης τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έμεινε ελεύθερος και οικονομικά σαφώς είναι μία εφικτή περίπτωσξ.

Εξετάζει Ριέρα ο ΟΦΗ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:52 - 18.05.2023

Εξετάζει Ριέρα ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ φέρεται να έχει βάλει στη μεταγραφική λίστα τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Αντριάν Ριέρα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο πλέον να συνεχίσουν στον ΟΦΗ ο Αποστόλης Διαμαντής και ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης. Η διοίκηση έχει μιλήσει με την πλευρά των δύο παικτών, ωστόσο, προς το παρόν υπάρχει απόσταση και το ενδεχόμενο να παραμείνουν στον ΟΦΗ έχει απομακρυνθεί. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, βέβαια, πάντα υπάρχουν πιθανότητες ανατροπής.

Ένας από τους παίκτες, παράλληλα, που ξεχώρισαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είναι ο γκολκίπερ Χρήστος Μανδάς. Ο Λυσάνδρου τόνισε ότι αρκετές ομάδες έχουν στη λίστα τους τον ταλαντούχο γκολκίπερ, αλλά ο ΟΦΗ δεν τρελαίνεται να τον παραχωρήσει. Αν έρθει φυσικά μία εξαιρετική προσφορά τότε ασφαλώς και θ’ αξιολογηθεί και σε συνεννόηση με τον παίκτη θα παρθεί η απόφαση που θα συμφέρει και τις δύο πλευρές.

Ο Λυσάνδρου επίσης τόνισε ότι ο σύλλογος δεν θα αλλάξει τρόπο λειτουργίας κι ως εκ τούτου δεν θα προσληφθεί τεχνικός διευθυντής. Ο Λιθουανός τεχνικός Βάλντας Νταμπράουσκας, έχει την ικανότητα να τρέξει τον σχεδιασμό και θα έχει περισσότερες αρμοδιότητες τη θερινή μεταγραφική περίοδο.