Την Παρασκευή στο Ηράκλειο ο Καρώ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ

Ανδρέας Καρώ

i

© PrtScr

Την Παρασκευή στο Ηράκλειο ο Καρώ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:03 - 08.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 08.06.2023

Ο Ανδρέας Καρώ, ο οποίος αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ θα βρίσκεται στο Ηράκλειο το πρωί της Παρασκευής (9/6).

Μετά τη συμφωνία του ΟΦΗ με τον ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Κύπριου αμυντικού, Ανδρέα Καρώ, οριστικοποιήθηκε και η άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Κρήτη. Ο 27χρονος στόπερ ο οποίος έρχεται ως ο αντικαταστάτης του Διαμαντή, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Κύπρου, ωστόσο το πρωί της Παρασκευής (9/6) θα φτάσει στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» και στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, με σκοπό να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή. 

Ο Κύπριος διεθνής έχει αρκετά καλό βιογραφικό. Έχει υπάρξει φορέσει τη φανέλα της Λάτσιο χωρίς όμως να αγωνιστεί, η οποία τον είχε αγοράσει από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ακόμη έχει παίξει στη Σαλερνιτάνα, την πορτογαλική Μαρίτιμο, την Πάφο και τη Νέα Σαλαμίνα. Τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο είχε έξι γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για την αποχώρηση του Καρώ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, ανακοινώνει ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΟΦΗ, για μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Αντρέα Καρώ. Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε στην ομάδα μας, για δύο ποδοσφαιρικές περιόδους (2021-22, 2022-23), συμμετέχοντας σε 62 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και πετυχαίνοντας 7 γκολ. Ευχόμαστε στον Ανδρέα, καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα».

Να θυμίσουμε πως ο Αποστόλης Διαμαντής αποχώρησε από τον ΟΦΗ, όντας τρία χρόνια στην κρητική ομάδα. Ο Έλληνας αμυντικός ενδέχεται να φύγει από την Ελλάδα και να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν σε ομάδα του εξωτερικού. Η ομάδα της Κρήτης είχε καταθέσει πρόταση για να παραμείνει, αλλά ο ίδιος έχοντας δεχτεί προσφορές από το εξωτερικό, πήρε την απόφαση να κάνει νέο βήμα στην καριέρα του. Στην τριετία αυτή ο Διαμαντής είχε 78 συμμετοχές, μετρώντας παράλληλα τρία γκολ.