«Κόλλησαν» σε βροχή και VAR ο ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0)
i

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα / © Intime

«Κόλλησαν» σε βροχή και VAR ο ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:14 - 04.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 04.02.2023

Σε ένα μοιρασμένο ματς ο ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο μηδέν, με τους γηπεδούχους να βλέπουν το γκολ του Φελίπε να ακυρώνεται.

Ο ΟΦΗ έμεινε στο «μηδέν» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και με αυτόν τον τρόπο έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στα τρίποντα, με φόντο την 21η αγωνιστική της Super League, εκμεταλλευόμενος το καλό διάστημα που διανύει.

Η αναμέτρηση στη Κρήτη περιλάμβανε ότι κάθε μεγάλο παιχνίδι, εκτός του γκολ. Η μάλλον αυτό ήρθε, ωστόσο το τέρμα που πέτυχε ο νεοαφηχθείς, Λουις Φελίπε, ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Παντελάκης δέχτηκε τη δεύτερη κάρτα του Ευαγγέλου, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης πάντως ο ρυθμός ήταν μοιρασμένος και το ίδιο συνέβαινε με τις ευκαιρίες. Εντούτοις, με εξάιρεση το ακυρωθέν τέρμα, καμία ομάδα δεν κατάφερε να «τρυπήσει» τα αντίπαλα δίχτυα.

Εκτός του πόντου που πήραν, οι δύο ομάδες συνεχίζουν μοιράζονται και τη θέση τους στο πρωτάθλημα, αφού ισοβαθμούν στην 10η θέση της βαθμολογίας, έχοντας από 20 βαθμούς.