Συναγερμός στον ΟΦΗ: «Σειρήνες» για Νταμπράουσκας

Βάλντας Νταμπράουσκας.

i

©intime

Συναγερμός στον ΟΦΗ: «Σειρήνες» για Νταμπράουσκας

Sportal newsroom 18:40 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 17.05.2023

Όπως αναφέρει κυπριακό δημοσίευμα ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας έχει μπει στο στόχαστρο δύο ομάδων από την Κύπρο.

Ο ΟΦΗ είχε εξαιρετική παρουσία στα playouts της Stoiximan Super League, τερματίζοντας πρώτος στη βαθμολογία. Μάλιστα ολοκλήρωσε τα playouts χωρίς ήττα, αφού στα εφτά παιχνίδια που έπαιξε είχε τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. 

Η εικόνα τη κρητικής ομάδας με τον Βάλντας Νταμπράουσκας στον πάγκο έφερε το ενδιαφέρον κυπριακών ομάδων για τον Λιθουανό προπονητή. Όπως αναφέρει δημοσίευμα από το κυπριακό μέσο ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ ο τεχνικός του ΟΦΗ είναι ψηλά στη λίστα δύο ομάδων, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ απ' ότι φαίνεται είναι πρόθυμες να πληρώσουν και το buy-out του 46χρονου.

Αλμέιδα: «Έχω σπουδαίους παίκτες στην ΑΕΚ, θα ήταν ωραίο να μπούμε στους ομίλους του Champions League»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:36 - 17.05.2023

Αλμέιδα: «Έχω σπουδαίους παίκτες στην ΑΕΚ, θα ήταν ωραίο να μπούμε στους ομίλους του Champions League»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μίλησε σε ραδιόφωνο της Αργεντινής και έκανε λόγο για τη φετινή πορεία της Ένωσης, ενώ εξέφρασε να μπει η ομάδα του στους ομίλους του Champions League.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Νταμπράουσκας αυτή τη στιγμή είναι αρνητικός σε μια ενδεχόμενη μετακίνησή του στην Κύπρο. Μάλιστα ο Λιθουανός σε δηλώσεις που είχε κάνει πρόσφατα φαίνεται ότι έχει ήδη στο μυαλό του την επόμενη σεζόν και το μεταγραφικό παζάρι που έρχεται το καλοκαίρι, αφού έκανε λόγο για ρόστερ 25-26 παικτών. 

Στον ΟΦΗ μέχρι στιγμής έχει αποχωρήσει ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια είπε «αντίο» στην ομάδα της Κρήτης, ενώ ο Χουάν Νέιρα υπέγραψε νέο συμβόλαιο που έχει διάρκεια δύο χρόνων.