«Χάνει» Ριέρα ο ΟΦΗ - Υπέστη θλάση ο Ισπανός!

Αντριάν Ριέρα

i

©Oficrete

«Χάνει» Ριέρα ο ΟΦΗ - Υπέστη θλάση ο Ισπανός!

Χωρίς τον Αντριάν Ριέρα θα προετοιμαστεί ο ΟΦΗ εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, αφού ο Αντριάν Ριέρα υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τον Παναιτωλικό.

Χωρίς τον Αντριάν Ριέρα θα αγωνιστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο ΟΦΗ στα προσεχή παιχνίδια με Ατρόμητο και πιθανώς με Παναιτωλικό για τη Super League, αφού ο Ισπανός μέσος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού, όπως ανακοίνωση η κρητική ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

«Ο Adrian Riera υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από την οποία προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον μακρύ προσαγωγό του δεξιού ποδιού. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται».

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης από την άλλη συμπλήρωσε τρεις κίτρινες στον σαββατιάτικο αγώνα με τη Λαμία και θα εκτίσει στο εκτός έδρας ματς της 8ης αγωνιστικής με την Κηφισιά. Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 16:00 και ο ΟΦΗ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Έλληνα στόπερ.

Ο Ριέρα αποτελεί φετινό μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ερχόμενος ως ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης. Ήδη έχει καταγράψει δύο συμμετοχές με τους Κρητικούς στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.