Επίσημα τέλος από τον ΟΦΗ ο Μελ - Αναλαμβάνει άμεσα ο Δέλλας
i

©Intime

Επίσημα τέλος από τον ΟΦΗ ο Μελ - Αναλαμβάνει άμεσα ο Δέλλας

Στέλιος Βαρδάκης 18:57 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 12.02.2024

Ο Πέπε Μελ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον ΟΦΗ όπως ανακοίνωσε η Κρητική ΠΑΕ. Ο Τραϊανός Δέλλας θα τον διαδεχθεί στον πάγκο της ομάδας.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε κι επίσημα το τέλος της συνεργασίας του με τον Πέπε Μελ! Η ήττα στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό (4-0) ήταν το τελευταίο παιχνίδι που έκατσε στο πάγκο της Κρητικής ομάδας ο Ισπανός κόουτς. 

Πολύ σύντομη αποδεικνύεται η θητεία του Μελ στη χώρα μας, καθώς στον ΟΦΗ ήρθε τον Δεκέμβριο του 2023 αντικαθιστώντας τον Βάλντας Νταμπράουσκας. Πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του Ηρακλείου για 11 ματς με απολογισμό μία μόλις νίκη, δύο ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Pepe Mel.

Ο κ. Mel, ένας προπονητής με μακρόχρονη εμπειρία σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ανέλαβε σε μια δύσκολη περίοδο την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Στο διάστημα παραμονής του στον ΟΦΗ ξεχώρισε τόσο για τον επαγγελματισμό που επέδειξε, όσο και για το ήθος του.

Είναι τιμή μας που μια διεθνώς αναγνωρισμένη ποδοσφαιρική προσωπικότητα, όπως ο κ. Pepe Mel, αποτέλεσε μέλος της ομάδας μας.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Συμφωνία με Δέλλα που υπογράφει για 1,5 χρόνο

Ο ΟΦΗ έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Ισπανού προπονητή στο πρόσωπο του Τραϊανού Δέλλα. Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία και πρόκειται να βρίσκεται στο Ηράκλειο την Τρίτη (13/02) ώστε να υπογράψει συμβόλαιο το οποίο θα έχει ισχύ έως και τον Ιούνιο του 2025.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έρθει μόνος καθώς μαζί του θα βρίσκονται στο τεχνικό team της ομάδας ο Βασίλης Μπορμπόκης ως άμεσος συνεργάτης και ο έμπειρος Δημήτρης Μπουρουτζίκας. Μάλιστα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα έχει και την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς θα βρίσκεται στην προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να αρχίσει η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό (19/02 17:30).

Οι παίκτες Ολυμπιακού και ΟΦΗ κατέθεσαν λευκά τριαντάφυλλα στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 (pics)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:15 - 10.02.2024

Οι παίκτες Ολυμπιακού και ΟΦΗ κατέθεσαν λευκά τριαντάφυλλα στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 (pics)

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων κατέθεσαν λευκά τριαντάφυλλά στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Ο Δέλλας κατά το παρελθόν έχει θητεία σε ΑΕΚ (με την οποία πανηγύρισε όλες τις ανόδους από τις μικρές κατηγορίες), Ατρόμητο και Παναιτωλικό. Στην ομάδα του Αγρινίου έχει κάνει δύο θητείες, με την τελευταία να είναι τη σεζόν 2020/21 όπου ήταν και η τελευταία φορά που βρέθηκε σε πάγκο ομάδας.