Τέλος ο Πέπε Μελ από τον ΟΦΗ

Πέπε Μελ

i

©intime

Τέλος ο Πέπε Μελ από τον ΟΦΗ

Στέλιος Βαρδάκης 15:27 - 11.02.2024

ΟΦΗ και Πέπε Μελ χωρίζουν τους δρόμους τους και δεν θα πορευτούν μαζί για το υπόλοιπο της σεζόν. Σε αναζήτηση νέου προπονητή πλέον οι Κρητικοί.

Παρελθόν αποτελεί ο Πέπε Μελ από τον ΟΦΗ μετά και την βαριά ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό (4-0)

Οι Κρητικοί αυτή τη στιγμή έχουν μαζέψει μόλις 20 βαθμούς μετά από 22 ματς πρωταθλήματος και βρίσκονται στο +5 από την Κηφισιά (η οποία αντιμετωπίζει τον Βόλο στις 16:00) και την 13η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό. 

Ο Ισπανός προπονητής ήδη, μετά την ήττα από την Κηφισιά την προηγούμενη αγωνιστική, είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του και ενώ παρέμεινε για ένα ακόμα ματς τελικά, αποδεικνύεται ότι ήταν το τελευταίο του στον πάγκο της ομάδας του Ηρακλείου. 

Μετά από συνάντηση λοιπόν, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στον ίδιο και τον CEO της ΠΑΕ, Μηνά Λυσάνδρου, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς κρίθηκε ότι είναι απαραίτητη η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πολύ σύντομη αποδεικνύεται η θητεία του Πέπε Μελ στη χώρα μας, καθώς στον ΟΦΗ ήρθε τον Δεκέμβριο του 2023 αντικαθιστώντας τον Βάλντας Νταμπράουσκας. Πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του Ηρακλείου για 11 ματς με απολογισμό μία μόλις νίκη, δύο ισοπαλίες και οκτώ ήττες. 

Η επόμενη μέρα

Πλέον, στον ΟΦΗ καλούνται να βρουν έναν προπονητή ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα στην συνέχεια της σεζόν, θα μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες και θα την βοηθήσει να μην μπλέξει παραπάνω με την υπόθεση παραμονή. 

Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν γραφτεί ονόματα για τον πιθανό αντικαταστάτη του Μελ με τον Νίκο Παπαδόπουλο να παρουσιάζεται ως φαβορί για να αναλάβει την δύσκολη αποστολή

Οι παίκτες Ολυμπιακού και ΟΦΗ κατέθεσαν λευκά τριαντάφυλλα στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 (pics)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:15 - 10.02.2024

Οι παίκτες Ολυμπιακού και ΟΦΗ κατέθεσαν λευκά τριαντάφυλλα στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 (pics)

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων κατέθεσαν λευκά τριαντάφυλλά στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Από εκεί και πέρα, έχουν δει κι άλλα ονόματα το φως της δημοσιότητας όπως αυτό του Νίκου Νιόμπλια, ο οποίος μάλιστα είχε κληθεί σε μία αντίστοιχη περίπτωση από την ομάδα, τον Φεβρουάριο του 2021, και τα είχε πάει περίφημα όπου με μία εξαιρετική πορεία στα play-out γλύτωσε τον ΟΦΗ από τον υποβιβασμό.