Σε δύσκολη θέση ο Μελ - Προκρίνεται η επιστροφή του Νίκου Παπαδόπουλου
i

© Intime

Σε δύσκολη θέση ο Μελ - Προκρίνεται η επιστροφή του Νίκου Παπαδόπουλου

Στέλιος Βαρδάκης • 21:12 - 05.02.2024

Ο Πέπε Μελ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του ΟΦΗ με τον σύλλογο να στρέφεται στην εγχώρια αγορά πλέον για τον αντικαταστάτη του. Πιθανή φαντάζει η επιστροφή του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε από την Κηφισιά (2-1) εντός έδρας και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες καθώς βρίσκεται μόλις 5 βαθμούς διαφορά από την 13η θέση και τον υποβιβασμό. 

Ο Πέπε Μελ στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα αφού προανήγγειλε ότι θα έχει συνάντηση με τον CEO του συλλόγου, Μηνά Λυσάνδρου, για να μιλήσουν για το μέλλον του.

Ο Μελ δεν βρίσκεται στον ΟΦΗ ούτε δύο μήνες, καθώς αντικατέστησε τον Βάλντας Νταμπράουσκας τον Δεκέμβριο του 2023. Παρά την αλλαγή προπονητή, η Κρητική ομάδα δεν έχει καταφέρει να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα αφού επί ημερών του Ισπανού τεχνικού έχε μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και εφτά ήττες σε συνολικά δέκα ματς.

Φαβορί ο Νίκος Παπαδόπουλος - Ο όρος που έχει στο συμβόλαιό του

Οι διοικούντες του ΟΦΗ καλούνται πλέον να αποφασίσουν για την επομένη μέρα του συλλόγου. Όλα δείχνουν ότι ο Πέπε Μελ θα αποτελέσει παρελθόν και τίθεται επί τάπητος το θέμα για τον αντικαταστάτη του. Αυτή τη στιγμή προκρίνεται η λύση του Νίκου Παπαδόπουλου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Ο Παπαδόπουλος έχει παρελθόν στην ομάδα τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. 

Ως προπονητής, ήταν ο άνθρωπος ο οποίος οδήγησε τον ΟΦΗ ξανά στην Super League 1. Έμεινε για δύο γεμάτα χρόνια από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι τον Ιανουάριο του 2019 και σε συνολικά 82 παιχνίδια μέτρησε 52 νίκες, 16 ισοπαλίες και 14 ήττες. Απολύθηκε από την ομάδα του Ηρακλείου λόγω ενός επεισοδίου που είχε με τον Τραϊανό Δέλλα μετά από ένα ματς με τον Παναιτωλικό. Ως ποδοσφαιριστής υπηρέτησε τον σύλλογο για 9,5 χρόνια.

Ο Παπαδόπουλος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Εθνική Ελπίδων ωστόσο έχει όρο στο συμβόλαιό του σύμφωνα με τον οποίο, μπορεί να αποχωρήσει εάν δεχτεί πρόταση από ομάδα της Super League 1.

Δεν είναι βέβαια ο μόνος που «παίζει» για τον ΟΦΗ αφού στην Κρητική ομάδα έχουν πάντα σε υπόληψη τον Νίκο Νιόπλια ο οποίος μάλιστα είχε κληθεί σε μία αντίστοιχη περίπτωση από την ομάδα, τον Φεβρουάριο του 2021, και τα είχε πάει περίφημα όπου με μία εξαιρετική πορεία στα play-out γλύτωσε τον ΟΦΗ από τον υποβιβασμό.