Ολοκληρώνεται η παραχώρηση του Λάρσον στη Λίλεστρομ

Έρικ Λάρσον

i

©Intime

Ολοκληρώνεται η παραχώρηση του Λάρσον στη Λίλεστρομ

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:22 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 03.04.2024

Ο Σουηδός δεξιός μπακ, Έρικ Λάρσον αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ και θα συνεχίσει την καριέρα του στη νορβηγική Λίλεστρομ.

Έπειτα από μία διετία στον ΟΦΗ ο Έρικ Λάρσον αποχωρεί από την κρητική ομάδα. Ο Σουηδός δεξιός μπακ, ο οποίος ήταν ένα από τα βασικά γρανάζια της Κρητικών από το καλοκαίρι του 2022 κι έπειτα αλλά να ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για Νορβηγία.

Το συμβόλαιο του Λάρσον με τον ΟΦΗ λήγει στο τέλος της σεζόν, ωστόσο ο Σουηδός μπακ έχει συμφωνήσει με τη Λίλεστρομ και δεν θα περιμένει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τους Κρητικούς. Μάλιστα, εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η παραχώρησή τού στους Νορβηγούς.

Να σημειώσουμε ότι ο Λάρσον είναι τραυματίας αυτή την περίοδο και δύσκολα να προλάβαινε να αγωνιστεί σε πάνω από 1-2 ματς μέχρι το τέλος των playouts της Stoiximan Super League.

Στη διετή παρουσία του στον ΟΦΗ ο Έρικ Λάρσον αγωνίστηκε σε 61 ματς έχοντας ως απολογισμό 3 γκολ και 7 ασίστ.

Επιστροφή Μοσκέρα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

O Σαντιάγκο Μοσκέρα επέστρεψε την Τετάρτη (3/4) στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων και πλέον είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τoν ΠΑΣ Γιάννινα (6/4, 20) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Με τον Santiago Mosquera να προπονείται κανονικά, συνεχίστηκε σήμερα (3/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (6/4, 20:00).

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Κανονικά προπονήθηκε και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, με τους Matheus Bressan, Jesus Jimenez και Juan Neira να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ηλίας Σημαντηράκης συνέχισε θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (4/4), στις 10:30».