Στην αγορά των ελεύθερων για στόπερ ο ΟΦΗ
i

© PrtScr

Στην αγορά των ελεύθερων για στόπερ ο ΟΦΗ

Γιάννης Λιβανός 16:09 - 07.02.2024

Πονοκέφαλος στον ΟΦΗ για τον τραυματισμό του Μπρεσάν. Οι κρητικοί μετά το κάταγμα περόνης που υπέστη ο Βραζιλίανος «φουλαρουν» τις μηχανές για να αποκτήσουν στόπερ από την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Συνέχεια στα προβλήματα δόθηκε στον ΟΦΗ. Έπειτα από το αινιγματικό ποστάρισμα του Μιχάλη Μπούση και της όλης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στις τάξεις των Κρητικών, ο σύλλογος αντιμετωπίζει και αγωνιστικά ζητήματα, έχοντας να λύσει το θέμα της λειψανδρίας στα στόπερ.

Ο ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο πέρα από τους τρείς βαθμούς που έχασε στην ήττα απο την Κηφισιά στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», λαβώθηκε και στα μετόπισθεν του, αφού είδε τον Μπρεσάν να αποχωρεί τραυματίας. Ο Μπρεσάν μετέβη στο νοσοκομείο, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δείχνουν ότι έχει υποστεί κάταγμα περόνης, με συνέπεια να τίθεται νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. 

Έτσι οι κρητικοί μετά την πώληση του Πασαλίδη στη Σαλερνιτάνα και του Καρώ στη Μακάμπι Πετάχ Τίκβα ξέμειναν με μόλις τρείς στόπερ στη διάθεση τους (Λαμπρόπουλος, Βούρος και Γιαννούλης). Βέβαια στη θέση του κεντρικού αμυντικού μπορούν να αγωνιστούν κατ' ανάγκη και οι Μαρινάκης και Θοράρινσον.

Κάπως έτσι η ανάγκη για ενίσχυση στον ΟΦΗ είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Μπορεί ο Πέπε Μελ να βρίσκεται... σε αναμμένα κάρβουνα για το αν θα συνεχίσει στον πάγκο της κρητικής ομάδας, ωστόσο οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ενεργοποιηθεί προκειμένου να καταφέρουν να αποσπάσουν την υπογραφή ενός ελεύθερου στόπερ, αφού η περιόδος των μεταγραφών για παίκτες άλλου κλαμπ έχει κλείσει στη χώρα μας.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις το αμέσως προσεχές διάστημα και ο ΟΦΗ να βρει τον εκλεκτό που θα πλαισιώσει τους υπόλοιπους στόπερ της ομάδας ενόψει και της πολύ δύσκολης συνέχειας μέχρι τα play-out (ή τα playoff).