«Το ποσό που δίνει η Σαλερνιτάνα για να κάνει δικό της τον Μανωλά»

Μανωλάς - Κόντε

i

©Intime

«Το ποσό που δίνει η Σαλερνιτάνα για να κάνει δικό της τον Μανωλά»

Δημήτρης Χούπης 14:29 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:31 - 07.02.2024

Η Σαλερνιτάνα έχει βάλει στο... μάτι τον Κώστα Μανωλά και του δίνει «γη και ύδωρ» για να τον πείσει να αγωνιστεί βασικός με τη φανέλα της ομάδας και να τη βοηθήσει στη «μάχη» της παραμονής.

Από την ημέρα που αποχώρησε από την Αλ Σαρζά, ο Κώστας Μανωλάς έχει αρκετά περιζήτητος, κυρίως από τις ιταλικές ομάδες. Μία από αυτές είναι η Σαλερνιτάνα, η οποία μετά τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της έναν ακόμα Έλληνα παίκτη. 

Η ομάδα από το Σαλέρνο στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία, έχει αποκτήσει τον Ζερόμ Μπόατενγκ για το κέντρο της άμυνας. Αλλά θέλει να αποκτήσει και τον πρώην στόπερ της Ρόμα και της Νάπολι. Ένα δημοσίευμα από την Ιταλία λοιπόν υποστηρίζει ότι η Σαλερνιτάνα προκειμένου να τον κάνει δικό της θα δώσει «γη και ύδωρ». 

Η τελευταία πρόταση που θα κάνει στον Έλληνα στόπερ είναι στις 480.000 ευρώ, συν 200.000 ευρώ μπόνους παραμονής. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει μάλιστα θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της σεζόν. Η ομάδα από το Σαλέρνο λοιπόν βρίσκεται στην τελευταία θέση, όντας πέντε βαθμούς πίσω από τις θέσεις που είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού. 

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του 32χρονου κεντρικού επιθετικού έχουν δείξει κι άλλες ιταλικές ομάδες, όπως η Βερόνα, στην οποία είχε φτάσει κοντά, αλλά και η Σασσουόλο. Σε περίπτωση που ο Μανωλάς αποκτηθεί από τη Σαλερνιτάνα, αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του στη Serie A, αφού προηγουμένως έχει φορέσει τη φανέλα της Ρόμα και της Νάπολι