Έκπληξη με Μοντεστό

Φρανσουά Μοντεστό

i

© Intime

Έκπληξη με Μοντεστό

Δημήτρης Χούπης 19:17 - 06.02.2024

Ο Φρανσουά Μοντέστο σηκώνει μανίκια και είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά.

Η Ρόμα έχει μπει σε μια νέα εποχή μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο και την πρόσληψη του Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Όπως φαίνεται όμως η αλλαγή προπονητή δεν θα είναι η μόνη στην ομάδα της Ρώμης, αφού το θέμα ενός νέου αθλητικού διευθυντή έχει ήδη μπει σε πρώτο πλάνο. 

Ο μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Τιάγκο Πίντο έλυσε τη συνεργασία του με τους «τζιαλορόσι» και ένα ιταλικό δημοσίευμα έβαλε ένα γνωστό όνομα στη λίστα της Ρόμα. Πιο αναλυτικά το Corriere dello Sport αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής το φαβορί για να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο είναι ο Φρανσουά Μοντεστό

Ο οποίος μάλιστα έχει και την υποστήριξη της CEO της ομάδας, Λίνας Σουλούκου. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί με επιτυχία στον Ολυμπιακό πριν από λίγα χρόνια, με τον Γάλλο να έχει αφήσει καλά δείγματα και στη Μόντσα ως τεχνικός διευθυντής. Η οικογένεια Φρίντκιν μάλιστα έχει πειστεί σε μεγάλο βαθμό πως είναι ο πιο κατάλληλος για να συνεργαστεί μαζί του. 

Εύα Καρνέιρο: Τι απέγινε η γιατρός που εξόργισε τον Μουρίνιο και τον «έστειλε» στα δικαστήρια (vids)
PREMIER LEAGUE

09:47 - 01.02.2024

Εύα Καρνέιρο: Τι απέγινε η γιατρός που εξόργισε τον Μουρίνιο και τον «έστειλε» στα δικαστήρια (vids)

Η πρώην γιατρός της Τσέλσι, Εύα Καρνέιρο, γνώρισε σπουδαία επιτυχία τα χρόνια μετά την σκληρή διαμάχη της με τον προπονητή Ζοσέ Μουρίνιο, αναλαμβάνοντας ποδοσφαιρική ομάδα και διαδραματίζοντας βασικό ρόλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

«Οι επαφές έχουν αρχίσει εδώ και μερικές εβδομάδες και η Ρόμα θέλει άμεσα να γίνει το deal για να αρχίσει να καταστρώνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν ο νέος αθλητικός διευθυντής, με τον Μοντεστό να καλείται πρώτα να τακτοποιήσει τα της συνεργασίας του με την Μόντσα», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα