Θέλει τον Χεσούς Χιμένεθ ο ΟΦΗ

Θέλει τον Χεσούς Χιμένεθ ο ΟΦΗ

Την περίπτωση του 30χρονου επιθετικού, Χεσούς Χιμένεθ, που αγωνίζεται στο MLS φαίνεται πως εξετάζει πολύ σοβαρά ο ΟΦΗ.

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ο ΟΦΗ φαίνεται πως θέλει να κάνει μία κίνηση της τελευταίας στιγμής. Μεταγραφή... buzzer beater.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Κρήτης εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Χεσούς Χιμένεθ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Πρόκειται για έναν παίκτη που ξεκίνησε από τις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας και το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στην Πολωνία για λογαριασμό της Γκόρνικ, με της οποίας τη φανέλα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Τον Φεβρουάριο του 2022 πήρε μεταγραφή για το MLS και το Τορόντο, ενώ τώρα αγωνίζεται στο Ντάλας με το οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024. Ο 30χρονος άσος αγωνίζεται τόσο ως επιθετικός όσο και ως αριστερός εξτρέμ, μετρώντας πολλές συμμετοχές και στις δύο θέσεις.

Ο Χεσούς Χιμένεθ είναι πρώτος στόχος του ΟΦΗ και μένει να φανεί αν τελικά οι Κρητικοί θα καταφέρουν να φτάσουν σε συμφωνία μαζί του και με την ομάδα του, προκειμένου να τον ντύσουν στα ασπρόμαυρα.