Θλάση Β΄ βαθμού ο Νέιρα που μένει για αρκετό καιρό εκτός

Ο Χουάν Νέιρα αποχωρεί με ενοχλήσεις στο ματς κόντρα στον Βόλο

i

©Intime

Θλάση Β΄ βαθμού ο Νέιρα που μένει για αρκετό καιρό εκτός

Στέλιος Βαρδάκης 14:38 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 05.03.2024

Κακά νέα για τον ΟΦΗ και τον Τραϊανό Δέλλα, καθώς ο Νέιρα έχει υποστεί θλάση Β' βαθμού και θα απουσιάσει για αρκετό καιρό.

Τις υπηρεσίες του Χουάν Νέιρα θα στερηθεί ο ΟΦΗ για το μεγαλύτερο διάστημα των playouts. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα μπορεί να συμπεριλάυει στα σχέδια του τον Αργεντινό μέσο καθώς υπέστει θλάση Β' βαθμού όπως φάνηκε από τον απεικονιστικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νέιρα είχε τραυματιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Βόλο (ήττα με 3-1) με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Την πρώτη προπόνηση μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό έκαναν το πρωί της Τρίτης (5/3) οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι της Κυριακής ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, φυσικής κατάστασης και αγωνιστικό παιχνίδι.

Οι παίκτες που χάνουν την πρεμιέρα των Play Offs και Play Outs λόγω καρτών
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:05 - 04.03.2024

Οι παίκτες που χάνουν την πρεμιέρα των Play Offs και Play Outs λόγω καρτών

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να απουσιάσουν από την πρεμιέρα των Play Offs/Play Outs λόγω καρτών που συμπλήρωσαν την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος

Ο Juan Neira υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα με τον Βόλο και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον υποκνημιδιο του δεξιου ποδιού. Ο Αργεντινός μέσος συνέχισε θεραπεία, όπως και οι Jon Toral, Ηλίας Σημαντηράκης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης 6/3».