Ντέμης: «Το ντέρμπι στην πρεμιέρα είναι πιο σημαντικό για τον Παναθηναϊκό»

Ντέμης: «Το ντέρμπι στην πρεμιέρα είναι πιο σημαντικό για τον Παναθηναϊκό»

Sportal newsroom 21:56 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:02 - 04.03.2024

Ο διεθνής παλαίμαχος άσος μίλησε για τη νέα γκέλα του «τριφυλλιού» στο ματς με τον ΟΦΗ. Η ατάκα του για το ντέρμπι της πρεμιέρας των playoffs Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός γκέλαρε στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ και βρέθηκε τέταρτος και στο -4 από την κορυφή.

Η κλήρωση των playoffs ανέδειξε ντέρμπι αιωνίων στην πρεμιέρα και ο Ντέμης Νικολαϊδης τόνισε ότι για τους πράσινους το ματς με τον τρίτο πλέον Ολυμπιακό είναι πιο σημαντικό κυρίως για την ομάδα του Τερίμ, μετά την απώλεια βαθμών. Ο διεθνής παλαίμαχος άσος στην καθιερωμένη εκπομπή Monday FC στη Nova ανέλυσε το ματς του «τριφυλλιού» με τον ΟΦΗ και στάθηκε στην καλή ανασταλτική αντίδραση.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ο Μπερνάρ είναι ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από άλλα ματς. Έχασε πάλι τα πρώτα 20 λεπτά. Ήταν πολύ καλός ο Μεγιάδο. Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά κι αιφνιδίασε. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε αφού έμεινε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλός. Δέχεται φάσεις και γκολ που κοστίζουν και είναι εύκολα αυτά που δέχεται. Δεν έγινε φάουλ, δεν έγινε σωστό μαρκάρισμα στο πρώτο γκολ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος του ΟΦΗ. Όταν χάνεις στα τελευταία ματς τόσους βαθμούς αλλάζει η ψυχολογία και βαραίνουν τα πόδια σου. Δεν γυρίζουν πίσω αυτοί οι βαθμοί. Θα μετράς στο τέλος και θα λες “να έπαιρνα ένα απ’ αυτά”. Στα τρία ματς που γκέλαρε, με ΟΦΗ ήταν η καλύτερη εμφάνισή του.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Το τέλος της χρονιάς θα μας βρει με ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα» - Τι είπε για το ΟΑΚΑ (video)
EUROLEAGUE

21:33 - 04.03.2024

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Το τέλος της χρονιάς θα μας βρει με ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα» - Τι είπε για το ΟΑΚΑ (video)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ομιλία του κατά την καθιερωμένη κοπή της πίτας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, αλλά και τις αλλαγές στο ΟΑΚΑ.

Έβαλε δύο γκολ μέσα στον ΟΦΗ. Ε, δεν πρέπει να φάει δύο. Πολύ σημαντικό το επόμενο ματς, κυρίως για τον Παναθηναϊκό».