Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στα Playoffs

Παναθηναϊκός

i

©Intime

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στα Playoffs

Στέλιος Βαρδάκης 15:48 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 04.03.2024

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού για τα playoffs της Stoiximan Super League.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/3) στα γραφεία της Stoiximan Super League η κλήρωση των playoffs και των playouts.

Πρεμιέρα με ντέρμπι «αιωνίων» για τον Παναθηναϊκό που θα αγωνιστεί στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό εκτός έδρας, ενώ για την 2η αγωνιστική φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και την 3η αγωνιστική την ΑΕΚ. Την 4η αγωνιστική ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη ενώ κλείνει ο πρώτος γύρος με τη Λαμία εντός έδρας.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου θα παίξει πάλι κόντρα στη Λαμία αυτή τη φορά στη Φθιώτιδα ενώ στη συνέχεια πηγαίνει στην OPAP Arena να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Την 8η αγωνιστική φιλοξενεί τον Άρη μετά παίζει με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Τα playoffs θα ξεκινήσουν αμέσως την ερχόμενη Κυριακή (10/3), ενώ η 2η αγωνιστική έχει προγραμματιστεί για τις 16 και 17 του ίδιου μήνα. Ωστόσο, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει αίτημα της ΕΠΟ στη Λίγκα, προκειμένου να αναβληθεί η 2η αγωνιστική, ώστε να συγκεντρωθούν νωρίτερα οι διεθνείς ενόψει των playoffs του EURO 2025 για την Εθνική μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:

1η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

2η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

3η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

4η αγωνιστική: Άρης - Παναθηναϊκός

5η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - Λαμία

6η αγωνιστική: Λαμία - Παναθηναϊκός

7η αγωνιστική: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

8η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - Άρης

9η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

10η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός