Ο Τοράλ... καθάρισε για τον ΟΦΗ κόντρα στον Βόλο!
i

© Intime

Ο Τοράλ... καθάρισε για τον ΟΦΗ κόντρα στον Βόλο!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 20:22 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:40 - 20.04.2024

Με τον Τοράλ να σκοράρει δις (28', 49') ο ΟΦΗ επικράτησε του Βόλου με 2-1 στο «Θ. Βαρδιονογιάννης» και διατήρησε το αήττητο σερί του.

Αγχώθηκε για λίγο στο τέλος, αλλά ο σαφώς ανώτερος ΟΦΗ πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 επί του Βόλου στο «Θ. Βαρδιονογιάννης» για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Απόλυτος πρωταγωνιστής αυτής της νίκης ο Τοράλ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, η οποία είδε τους Θεσσαλούς να μειώνουν λίγο πριν το φινάλε με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου.

Με αυτή τη νίκη ο ΟΦΗ -ο οποίος είναι αήττητος στη διαδικασία των playouts- ανέβηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 34 βαθμούς, ενώ άφησε την ομάδα του Χρήστου Κόντη στη 12η θέση με 29 βαθμούς.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά, με τον ρυθμό να μην είναι και πολύ καλός και τους Κρητικούς να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως όμως να γίνονται απειλητικοί. Στο 9ο λεπτό είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή, όταν ο Τοράλ έκανε ένα καλό γύρισμα, αλλά ο Τσοκάνης έβαλε την προβολή προ του Ισέκα και στη συνέχεια μάζεψε ο Κόβατς.

Όσο κυλούσε ο χρόνος οι γηπεδούχοι γινόντουσαν πιο απειλητικοί, πάταγαν πιο συχνά στην αντίπαλη περιοχή και στο 28' βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ριέρα «σέρβιρε» στον Τοράλ και εκείνος με ένα άμεσο πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κόβατς και έκανε το 1-0. Σκορ το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, αφού οι Θεσσαλοί δεν κατάφεραν να βγάλουν ποτέ αντίδραση, με το πρώτο 45λεπτο να ανήκει στην ομάδα του Δέλλα.

Στην επανάληψη οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν πολύ δυνατά, δείχνοντας την πρόθεση να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη. Στο 48' έχασαν τεράστια εκυαιρία, με τον Κόβατς να λέει όχι εντυπωσιακά στην κεφαλιά του Ισέκα, ενώ έπειτα από ένα λεπτό πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Θοράρινσον βρήκε με μία βαθιά μπαλιά τον Τοράλ κι εκείνος αφού κουβάλησε λίγο την μπάλα και πάτησε περιοχή, έκανε ένα γλυκό πλασέ, σημειώνοντας έτσι το 2-0, αλλά και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Από 'κει και έπειτα ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με την ομάδα του Χρήστου Κόντη να δείχνει ότι δεν μπορεί να βγάλει αντίδραση και τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται αυτό και να διαχειρίζονται το προβάδισμα τους, προκειμένου να πάρουν το τρίποντο. Τελικά... αγχώθηκαν λίγο για να το καταφέρουν, αφού στο 90+1' ο Βόλος μπήκε ξανά στο ματς μετά από αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου για το 2-1, αλλά ο ΟΦΗ πήρε αυτό που ήθελε και άξιζε βάσει της εικόνας του αγώνα.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Το δυναμικό ξεκίνημα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτό που «καθάρισε» την υπόθεση νίκη. Το δεύτερο γκολ που πέτυχαν οι Κρητικοί στο 49' έβαλε πολύ δύσκολα στους Θεσσαλούς, που το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις.

MVP

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Τοράλ, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.