Επέστρεψε στη Stoiximan Superleague ο Λεβαδειακός
i

©intime

Επέστρεψε στη Stoiximan Superleague ο Λεβαδειακός

Δημήτρης Χούπης 17:59 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 20.04.2024

Ο Λεβαδειακός με τη νίκη του με 2-0 επί του Μακεδονικού επέστρεψε στη Stoiximan Superleague και μαθηματικά μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στη Stoiximan Superleague. Η ομάδα της Λειβαδιάς επικράτησε με 2-0 του Μακεδονικού και ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό με τον Πολέτο, ενώ ο Ρόμο στο 48' «καθάρισε» τη νίκη για τον Λεβαδειακό.

Κάπως έτσι με αυτή τη νίκη η ομάδα της Λειβαδιάς παρέμεινε στην κορυφή με 41 πόντους και εξασφάλισε την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΑΕΛ - Νίκη Βόλου

Την ίδια ώρα στη Λάρισα, η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα με 2-3 από τη Νίκη Βόλου στο ντέρμπι του θεσσαλικού κάμπου. Ο Στίνα στο 23ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Λάρισας, αλλά επτά λεπτά μετά ο Κρητικός ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Ο Φατάι έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ΑΕΛ, αλλά και πάλι η Νίκη Βόλου βρήκε την απάντηση έξι λεπτά μετά με τον Βαγγέλη. Ωστόσο η ομάδα του Βόλου ανέτρεψε την κατάσταση, με τον Λιτένα ο οποίος έδωσε τη νίκη στη Νίκη.

Ολυμπιακός Β' - Διαγόρας Ρόδου

Στον Νότιο όμιλο και στο γκρουπ του υποβιβασμού ο Ολυμπιακός Β' ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Διαγόρα Ρόδου. Ο Μανιάς άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Ρόδου στο 60' και οκτώ λεπτά μετά ο Μπα ισοφάρισε για τους «ερυθρόλευκους».