Οι διεθνείς κρίνουν την ενδεκάδα- Προβάδισμα ο Σιαμπάνης
i

Καμαρά/©Intime

Οι διεθνείς κρίνουν την ενδεκάδα- Προβάδισμα ο Σιαμπάνης

Η κατάσταση των Καμαρά, Πάλμα και Μαζικού θα καθορίσει τις τελικές επιλογές του Τερζή. Εξαιρετικά πιθανή η παραμονή στο βασικό σχήμα του Έλληνα τερματοφύλακα.

Η χθεσινή προπόνηση του Άρη παρότι διεξήχθη στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν ήταν ενδεικτική των προθέσεων του Τόλη Τερζή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Αιτία η μη έγκαιρη ενσωμάτωση των διεθνών πλην του Μπράμπετς. Καμαρά, Πάλμα, Μαζικού και Ενκουλού θα βρίσκονται στη σημερινή (31/3) προπόνηση που λογικά θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο. Οι τρεις πρώτοι διεκδικούν φανέλα βασικού και εκτός απροόπτου θα είναι στις αρχικές επιλογές του Έλληνα τεχνικού.

Ο Καμαρά, έδειξε με το 90λεπτο που πήρε με την Εθνική Μαυριτανίας ότι ξεπέρασε τον ελαφρύ τραυματισμό του στο πρώτο παιχνίδι με την Εθνική του ομάδα. Ο Πάλμα δεν αγωνίστηκε καθόλου, έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε ενώ καθόλου δεν αγωνίστηκε με το Κονγκό και ο Μαζικού. Το μόνο που ενδέχεται να επηρεάσει τα τελικά πλάνα του Τερζή είναι πιθανή καταπόνηση από τα ταξίδι της επιστροφής.

Κούγιας: «Η ομάδα που μου ταιριάζει να αγοράσω είναι ο Άρης, το προσπάθησα πιο παλιά, αλλά...»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:38 - 30.03.2023

Κούγιας: «Η ομάδα που μου ταιριάζει να αγοράσω είναι ο Άρης, το προσπάθησα πιο παλιά, αλλά...»

Δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί έκανε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα που του ταιριάζει να αγοράσει, με βάση τις οικονομικές του δυνατότητες, είναι ο Άρης.

Από την παρουσία στην ενδεκάδα των Καμαρά και Πάλμα θα εξαρτη-θεί και η σύνθεση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Θέση στο βασικό σχή-μα διεκδικούν Καμάτσο και Ιτούρμπε, Ετέμπο και Νταρίντα θα είναι σίγουρα στα χαφ με… μπαλαντέρ τον Ντουκουρέ.

Ένα ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι ποιος θα υπερασπιστεί την εστία. Δίλλημα φαίνεται να υπάρχει ακόμη αν και ένα ελαφρύ προβάδισμα το έχει ο Σιαμπάνης, παρότι ο Κουέστα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.