Άρης: Μπήκε ο Μπράμπετς, επιστρέφουν την Παρασκευή οι διεθνείς

Γιακούμπ Μπράμπετς

i

©Intime

Άρης: Μπήκε ο Μπράμπετς, επιστρέφουν την Παρασκευή οι διεθνείς

Αλέξης Σαββόπουλος 19:47 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 30.03.2023

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς πήρε μέρος στην προπόνηση του Άρη την Πέμπτη (30/3), ενώ απουσίαζαν οι διεθνείς που θα έχουν επιστρέψει μέχρι την Παρασκευή (31/3).

Στη σημερινή (30/3) προπόνηση του Άρη, που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μπήκε ο Γιακούμπ Μπράμπετς, ενώ απουσίαζαν οι τέσσερις διεθνείς (Λουίς Πάλμα, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Νικολάς Ενκουλού, Μπράντλεϊ Μαζικού) που αναμένονται στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Παρασκευή (31/3) το μεσημέρι.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραïσκάκης» (02/04, 21:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχε ο Γιακούμπ Μπράμπετς, περιλάμβανε ενεργοποίηση, τακτική και παιχνίδι μικρού χώρου.

Οι Λουίς Πάλμα, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Νικολάς Ενκουλού και Μπράντλεϊ Μαζικού, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, αναμένεται να επιστρέψουν σταδιακά μέχρι αύριο το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου».