Οι εισηγήσεις του Αλμέιδα για τα συμβόλαια, στα χέρια της διοίκησης της ΑΕΚ

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Οι εισηγήσεις του Αλμέιδα για τα συμβόλαια, στα χέρια της διοίκησης της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 13:42 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 29.05.2024

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει να τρέχει την υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν και ο Αλμέιδα έχει πάρει τις αποφάσεις του για τα συμβόλαια που λήγουν.

Το φετινό καλοκαίρι για την ΑΕΚ είναι εντελώς διαφορετικό από το περυσινό. Και όχι μόνο επειδή πέρυσι η Ένωση ήταν πρωταθλήτρια (και κυπελλούχος) ενώ φέτος τον έχασε τον τίτλο στο νήμα. Κυρίως διότι είναι διαφορετικά και τα δεδομένα ως προς τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, αλλά και διαφορετικό το χρονικό πλαίσιο. Πολύ πιο ασφυκτικό.

Με τον Αλμέιδα η ΑΕΚ κάνει κάτι, που είχε συμβεί μόνο με τον Μπάγεβιτς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:12 - 21.05.2024

Με τον Αλμέιδα η ΑΕΚ κάνει κάτι, που είχε συμβεί μόνο με τον Μπάγεβιτς

Ο Αλμέιδα ολοκλήρωσε την δεύτερη σεζόν του με την ΑΕΚ και ήδη σχεδιάζει την επόμενη, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην θέση του προπονητή της Ένωσης στην μετά - Μπάγεβιτς εποχή

Η ΑΕΚ που ξεκινά την προετοιμασία της στις 21 του Ιούνη και έχει την πρώτη ευρωπαϊκή της μάχη στις 25 Ιουλίου, θα πρέπει να… τρέξει ως προς την υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν. Σ’ όλους τους τομείς αυτού του σχεδιασμού. Από τις μεταγραφές, μέχρι και την διαχείριση των συμβολαίων τα οποία λήγουν. Και αυτό το δεύτερο κομμάτι, η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ θέλει να το τρέξει ακόμα περισσότερο.

Ο Ματίας Αλμέιδα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος απέναντι στην Λαμία, πως είχε πάρει τις αποφάσεις του για τη νέα σεζόν, πολύ πριν κριθεί επί της ουσίας ο τίτλος. Όπως πάντα συμβαίνει με τον Αργεντινό τεχνικό, το έλεγε και το εννοούσε. Ο Αλμέιδα έχει κάνει εδώ και καιρό την προεργασία του. Και ειδικά ως προς την διαχείριση των συμβολαίων τα οποία λήγουν, δεν εκκρεμεί καμία σύσκεψη για την λήψη οριστικών αποφάσεων. Αυτές φαίνεται πως έχουν παρθεί.

🎙️ Talking Points: Πιο δίκαια… απλά δεν γίνεται! Το πήραν στο «Βικελίδης», το σήκωσαν στην Τούμπα οι «μάγκες» του Λουτσέσκου!
SPORTAL ORIGINALS

10:50 - 20.05.2024

🎙️ Talking Points: Πιο δίκαια… απλά δεν γίνεται! Το πήραν στο «Βικελίδης», το σήκωσαν στην Τούμπα οι «μάγκες» του Λουτσέσκου!

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σ’ ένα ακόμα Talking Points, σχολιάζουν το φινάλε της Stoiximan Super League, με το μεγάλο «διπλό» του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την κατάκτηση του τίτλου, την ισοπαλία στο ντέρμπι «αιωνίων» και την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Οι εισηγήσεις του Αλμέιδα είναι ήδη στα χέρια των ανθρώπων της ομάδας. Και πλέον είναι αυτοί που έχουν αναλάβει να τις υλοποιήσουν. Προφανώς κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την μεταγραφική ενίσχυση. Τουλάχιστον ως προς τις βασικές ανάγκες, που δεν περνούν μέσα από πωλήσεις. Όμως σ’ αυτό το κομμάτι, υπάρχει και θα υπάρχει ανοιχτή γραμμή. Το θέμα όμως των συμβολαίων που λήγουν, δηλαδή για τις περιπτώσεις του Αραούχο, του Χατζισαφί, του Άμραμπατ, του Φαν Βέερτ, του Σιντιμπέ αλλά και του Κάλενς, οι εισηγήσεις του Αλμέιδα έχουν ήδη γίνει. Και προχωρούν οι κινήσεις, για να υλοποιηθούν αυτές οι εισηγήσεις.