Oι ενδεκάδες του ΠΑΟΚ και το τετ α τετ Μπότο-Λουτσέσκου!

Oι ενδεκάδες του ΠΑΟΚ και το τετ α τετ Μπότο-Λουτσέσκου!

Μάνος Τσαλγατίδης 21:43 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 05.07.2023

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα του ΠΑΟΚ στο Τέχελεν της Ολλανδίας με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να βλέπει κάποια από αυτά που θέλει στο γήπεδο από τους ποδοσφαιριστές του.

Στην απογευματινή προπόνηση τηςΤρίτης 4/7, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε μεγάλη έμφαση στην τακτική και στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, χώρισε τους παίκτες του σε δύο γκρουπ δουλεύοντας σε άμυνα και επίθεση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δούλεψε πάνω στην επίθεση με την ενδεκάδα που αποτελούνταν από τους Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Μιχαηλίδη, Παναγιώτου, Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Νάρεϊ, Τάισον, Μουργκ και Μπράντον.

Την δεύτερη ενδεκάδα, που δούλεψε με τον άμεσο συνεργάτη του Λουτσέσκου, Νικολάε Κονσταντίν στην άμυνα, αποτελούνταν από τους: Ταλιχμανίδη, Λύρατζη, Κουλιεράκη, Νάσμπεργκ, Τσαούση, Ντούγκλας, Γιαξή, Ρικάρντο, Κωνσταντέλια, Αν. Ζίβκοβιτς, Γκορντεζιάνι, Βρακά και Κανίς.

Στη συνέχεια τα δύο γκρουπ άλλαξαν ρόλους, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να επαινεί την πρώτη ενδεκάδα που δούλεψε αναφέροντας ότι έκαναν ότι τους ζήτησε τέλεια. Την ώρα, μάλιστα που αναλάμβανε το δεύτερο γκρουπ τους είπε: «Να ξέρετε οι άλλοι το έκαναν τέλεια σειρά σας τώρα»

Στο παραπάνω δεν συμμετείχαν οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που αμέσως μετά το τέλος των ασκήσεων τακτικής, ακολούθησαν έξτρα πρόγραμμα προπόνησης. Οι δύο διεθνείς του ΠΑΟΚ ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις την Δευτέρα και όπως έγινε το πρωί της Τρίτης, έτσι και το απόγευμα ακολούθησαν έξτρα πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του Ματέο Σπαταφόρα.

Κωνσταντέλιας και Αν. Ζίβκοβιτς δουλεύουν προκειμένου να βρεθούν στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας με τους συμπαίκτες τους, έχοντας χάσει μια εβδομάδα προπονήσεων.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, ο Λουτσέσκου είχε τετ α τετ με τον Ζοσέ Μπότο.

Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, τα είπαν για αρκετά λεπτά, δεδομένου ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Το βράδυ, άλλωστε αναμένεται η άφιξη του Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ στην Ολλανδία, με τον Μπότο να ενημερώνει τον Λουτσέσκου για τα ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα του Δικεφάλου.