Ενσωματώνεται στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ ο Τροστ - Εκόνγκ
i

© Intime

Ενσωματώνεται στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ ο Τροστ - Εκόνγκ

Μάνος Τσαλγατίδης 20:45 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 04.07.2023

Ο Τροστ-Εκόνγκ θα ενσωματωθεί το βράδυ της Τρίτης στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Την Τετάρτη αναμένεται στην Ολλανδία ο Βιεϊρίνια.

Φουλάρει τις μηχανές ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται από τη Δευτέρα στο Τέχελεν της Ολλανδίας όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Το βράδυ της Τρίτης αναμένεται να ενσωματωθεί και ο Τροστ-Εκόνγκ. Ο διεθνής Νιγηριανός στόπερ θα αντικαταστήσει τον Σβέριρ Ίνγκασον που αποχωρεί για τη Μίντιλαντ. Ο αρχηγός της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια θα μεταβεί στην Ολλανδία την Τετάρτη 5 Ιουλίου. Ο πολύπειρος Πορτογάλος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του και θα ολοκληρώσει την καριέρα του ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Την ίδια ημέρα (5/7) ο ΠΑΟΚ θα δώσει και το πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αναμετρηθεί με τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην ομάδα προκειμένου να δώσει το στίγμα της προετοιμασίας αλλά της σεζόν που θα ακολουθήσει. Ο Ρουμάνος προπονητής τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να κάνει τη διαφορά και να μην επηρεαστεί από διάφορους εξωγενείς παράγοντες.

«Μου αρέσει πολύ ότι βλέπω έως τώρα. Στόχος είναι να κάνουμε τη διαφορά. Θέλω από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να είστε συγκεντρωμένοι, δεν θέλω να επηρεάσει ότι ακουστεί για εμάς και για εσάς, φήμες πράγματα που θα πουν οι αντίπαλοι. Ζητάω από εσάς να βελτιωθούμε σε συγκεκριμένα πράγματα» τόνισε αρχικά ο Ρουμάνος.

«Θέλω να είστε έτοιμοι να παλέψετε να ξεπεράσετε τα όρια σας, να υποφέρετε, αλλά αν συμβεί αυτό στο τέλος θα είμαστε δυνατοί», σημείωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΠΑΟΚ.