Οι επιστροφές, ο αντί- Φαμπιάνο και το δίλλημα
i

Πάρντιου/©Intime

Οι επιστροφές, ο αντί- Φαμπιάνο και το δίλλημα

Αλέξης Σαββόπουλος 10:43 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 20.12.2022

Οι σκέψεις του Άλαν Πάρντιου για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα.

Ο Άλαν Πάρντιου έχει σημαντικές επιστροφές εν όψει του δεύτερου συνεχόμενου εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, αυτή τη φορά για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος αλλά και μια σημαντική και από καιρό προγραμματισμένη- και άρα γνωστή- απουσία. Αυτή του τιμωρημένου Φαμπιάνο. Απουσία που γίνεται μεγαλύτερη από τη στιγμή που λείπει και η τραυματίας Ενκουλού.

Η εύκολη απάντηση είναι Πίρσμαν. Να πάρει δηλαδή τη θέση του Βραζιλιάνου ο Βέλγος κάτι πιω συνέβη και στο Βόλο. Όχι όμως με ιδιαίτερη επιτυχία και αυτός είναι ο λόγος που ο προπονητής του Άρη μοιάζει να μην έχει αποφασίσει για το τελικό πλάνο του. Περιμένει άλλωστε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του κυπέλλου, λαμβάνοντας υπόψη το αυξημένο κίνητρο των γηπεδούχων για βαθμούς αφού βρίσκονται στον βυθό της βαθμολογίας. Ο Πάρντιου θέλει να θωρακίσει τα μετόπισθεν τώρα που έχει και την ασφάλεια που του παρέχει η επιστροφή του Ετέμπο στα χάφ.

Ο Άγγλος τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα επιλέξει τελικά για παρτενέρ του Μπράμπετς τον Πίρσμαν ή θα πάει σε άλλο αγωνιστικό πλάνο. Ακόμη και επιλέγοντας σχήμα με τρεις αμυντικούς. Το σίγουρο είναι πάντως ότι τόσο ο Ετέμπο που έλειπε απ τον αγώνα κυπέλλου όσο και ο Πάλμα που είχε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο θα βρίσκονται στο βασικό σχήμα.