Άρης: Προπόνηση με Νταρίντα στο Βικελίδης
i

Νταρίντα/©arisfc

Άρης: Προπόνηση με Νταρίντα στο Βικελίδης

Αλέξης Σαββόπουλος 15:48 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:20 - 19.12.2022

«Έτοιμος» έδειξε ο Τσέχος στην πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. ΟΚ οι Ετέμπο-Πάλμα για Λιβαδειά

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα ήταν το νέο πρόσωπο στην πρωινή προπόνηση του Άρη που έγινε σήμερα (19/12) στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Τσέχος κεντρικός μέσος, συνομίλησε αρχικά με τον Άλαν Πάρντιου και στη συνέχεια ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας αφού επιθυμία κα του Άγγλου τεχνικού είναι να εγκλιματιστεί άμεσα. 

Ο Νταρίντα έδειξε πανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και το μόνο που θα χρειαστεί τις επόμενες μέρες είναι απλά να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και να προσαρμοστεί στα τακτικά δεδομένα.

Το ευχάριστο για τον Πάρντιου είναι ότι με βάση αυτά που είδε από τον 32χρονο Τσέχο, φαίνεται ότι μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν από το πρώτο παιχνίδι του 2023 που θα έχει και δικαίωμα συμμετοχής, δηλαδή στο ντέρμπι στην Τούμπα. 

Για τα πιο… άμεσα, το παιχνίδι της Τετάρτης (21/12) στη Λιβαδειά, ο Πάρντιου έχει κανονικά τόσο τον Ετέμπο όσο και τον Μάνου Γκαρθία που απουσίασαν στον αγώνα Κυπέλλου. 

Πανέτοιμος είναι και ο Πάλμα αφού το σφίξιμο στο δικέφαλο εξαιτίας του οποίου αποχώρησε την περασμένη Παρασκευή προς το τέλος της αναμέτρησης, δεν αποδείχθηκε κάτι σοβαρό.