Νταρίντα: «Ήρθα με προσδοκίες-Μίλησα με Μπράμπετς»
i

Νταρίντα/©Intime

Νταρίντα: «Ήρθα με προσδοκίες-Μίλησα με Μπράμπετς»

Sportal newsroom 16:36 - 18.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 18.12.2022

Τι δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη που… πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Βλάντιμιρ Νταρίντα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη δήλωσε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποτελεί μια νέα πρόκληση για αυτόν, τόνισε τον ρόλο που διαδραμάτισε ο Μπράμπετς στη μεταγραφή του και υποσχέθηκε ότι οι φίλοι του Άρη θα δουν τον ίδιο παίκτη που ήταν εννιά χρόνια στη Μπουντεσλίγκα: «Μετά από πολλά χρόνια στη Γερμανία και στην Bundesliga δεν ήταν εύκολο να φύγω. 

Ωστόσο, ο Άρης είναι μια νέα ευκαιρία για εμένα, μια μεγάλη ευκαιρία θα έλεγα και έρχομαι εδώ με προσδοκίες και στόχο να κατακτήσουμε τίτλους. Μιλήσαμε με τον Γιακούμπ (σ.σ. Μπράμπετς) προτού αποφασίσω να έρθω στον Αρη και είναι θετικό ότι θα τον έχω συμπαίκτη αφού αυτό θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Γνωρίζω επίσης ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον της ομάδας και για τον Βίντρα» τόνισε αρχικά και καταλήγοντας είπε: 

«Είδα κάποια παιχνίδια του Άρη και έχω καλή εικόνα για την ομάδα, το ρόστερ αλλά και για την ατμόσφαιρα. Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με την ατμόσφαιρα στην Bundesliga, εδώ είναι πιο παθιασμένοι οι οπαδοί και ανυπομονώ για το πρώτο μου παιχνίδι. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα είμαι αυτός που είμαι σε όλη μου την καριέρα. Θα παίζω με την καρδιά μου, όπως έκανα πάντα σε όλες τις ομάδες».

Ο Νταρίντα αύριο (19/12) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη στο Βικελίδης.