Οι μάνατζερ του Κουαλιάτα ψάχνονται στις ΗΠΑ
i

Νίκολας Κουαλιάτα/©intime

Οι μάνατζερ του Κουαλιάτα ψάχνονται στις ΗΠΑ

Μάνος Τσαλγατίδης 15:57 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:07 - 21.02.2023

Ο Ουρουγουανός Κουαλιάτα του ΠΑΟΚ έχει καλό όνομα στο MLS.

Ο Νίκολας Κουαλιάτα παραμένει εκτός αγωνιστικών πλάνων, καθώς ακόμα δεν έχει καταφέρει να εγκλιματιστεί στα νέα δεδομένα της καριέρας του, ενώ και οι τραυματισμοί του στο γόνατο δεν τον βοήθησαν ιδιαίτερα σε αυτό. Ωστόσο, ακόμα και έτσι για τον Ουρουγουανό υπήρξε ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα οι Βόλος, Σάντος και Ζούλτε Βάρεγκεμ εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον νεαρό. Ωστόσο, ο ίδιος και οι εκπρόσωποι προτιμούν κάτι άλλο. Πιο συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι του παίκτη προσπαθούν να ανοίξουν την πόρτα του MLS.

Οι Αμερικάνοι τον γνωρίζουν από τις εμφανίσεις του στην Ουρουγουάη και πάνω σε αυτό ποντάρουν οι ατζέντηδες του Κουαλιάτα, που θεωρούν πως εκεί μπορεί να διαπρέψει και να εγκλιματιστεί καλύτερα.

Mέχρι στιγμής ωστόσο ακόμα δεν έχει ανοίξει κάποια πόρτα, αλλά η εταιρεία που τον εκπροσωπεί έχει αρχίσει να μοιράζει το... CV του σε αρκετές ομάδες του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των ΗΠΑ.

Άλλωστε, ο μεταγραφικός... πυρετός σύντομα θα κορυφωθεί στο MLS, που τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθεί να αλλάξει προφίλ και οι ομάδες του αποκτούν ποδοσφαιριστές σε παραγωγική ηλικία και όχι στη δύση της καριέρας τους, όπως συνέβαινε παραδοσιακά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Από την πλέυρά του ο Κουαλιάτα προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο γόνατο και τον έχει πάει αρκετά πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ κρατά σιγή ιχθύος, ωστόσο κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως οι «ασπρόμαυροι» το καλοκαίρι έκαναν μια ακριβή επένδυση.