Οι μελλοντικοί συμπαίκτες του Μπερνάρ τον περιμένουν στο Μπέλο Οριζόντε

Μπερνάρ

i

Intime

Οι μελλοντικοί συμπαίκτες του Μπερνάρ τον περιμένουν στο Μπέλο Οριζόντε

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:41 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 27.04.2024

Ο αριστερός μπακ της Ατλέτικο Μινέιρο, Γκιγιέρμο Αράνα, αναφέρθηκε στην επικείμενη μεταγραφή του Μπερνάρ και τόνισε τι αναμένει από εκείνον!

Στον Παναθηναϊκό μετράνε αντίστροφα για την αποχώρηση του Μπερνάρ και στην Ατλέτικο Μινέιρο μετρούν αντίστροφα για την άφιξη του. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη «Γκάλο» και από την 1η Ιουλίου θα ενταχθεί επίσημα στο δυναμικό της.

Έτσι και αλλιώς, ο Μπερνάρ δεν μπορεί να βοηθήσει νωρίτερα την Ατλέτικο Μινέιρο. Επειδή η μεταγραφική περίοδος για το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα αρχίζει στις 10 Ιουλίου. Νωρίτερα, καμία μεταγραφή δεν μπορεί να επισημοποιηθεί.

Πάντως, οι μελλοντικοί συμπαίκτες του ανυπομονούν να παίξουν μαζί του. Ο αριστερός μπακ, Γκιγιέρμε Αράνα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση με την Κιουϊάμπα για το πρωτάθλημα Brasileirao, αναφέρθηκε στον άσο του Τριφυλλιού.

«Η μεταγραφική περίοδος στο μέσο της σεζόν θα ανοίξει με την άφιξη του Μπερνάρ, ο οποίος έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μινέιρο. Όλοι ξέρουμε την ποιότητα του και είμαι βέβαιος ότι θα δυναμώσει την ομάδα μας και θα βοηθήσει με την προσωπικότητα του» σχολίασε ο Αράνα.

Είναι προφανές ότι στο Μπέλο Οριζόντε ανυπομονούν για την άφιξη του Μπερνάρ. Ο διεθνής με τη «σελεσάο» αναδείχτηκε και ανδρώθηκε στην πόλη, αποτελεί ίνδαλμα για τους οπαδούς και η επισημοποίηση του επαναπατρισμού του προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό.

Ο Παναθηναϊκός καταβάλλει προσπάθειες για να ανατρέψει τα τετελεσμένα γεγονότα, όμως μέχρι τώρα δεν έχει τύχει ανταπόκρισης. Η Ατλέτικο Μινέιρο εμφανίζεται ανένδοτη να «σπάσει» τη συμφωνία με τον Μπερνάρ, αφενός γιατί θέλει να ενισχυθεί, αφετέρου για να μην απογοητεύσει τον κόσμο της που περιμένει τον Βραζιλιάνο σταρ.